Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu
Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:
Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)
Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!
Ekskluzivna ponuda
    
    
Složit ćete se s nama i činjenicom da je božićno vrijeme sasvim legitimno razdoblje za uživanje u slatkim okusima. Ono što nas fitnessovce uvijek brine, jest kako u slasticama uživati na zdraviji način, bez suvišnih šećera i kalorija, a opet, uz zadovoljavanje proteinskih potreba.
Donosimo vam ultimativno rješenje koje ne samo da zadovoljava prethodno navedene kriterije, nego je i gotovo u doslovno 3 minute i savršeno grije u hladnim zimskim večerima - proteinska topla čokolada prepuna božićnih aroma!
Pogledajte video:
Sastojci (za 1 osobu):
- 200 ml mlijeka (zobenog, bademovog ili običnog kravljeg)
 - 2 žlice cijeđenog soka naranče
 - 1 puna mjerica praha za proteinsku toplu čokoladu
 - 1/2 žličice mljevene bourbon vanilije (ili ekstrakt vanilije)
 - 1/2 žličice cimeta
 - Malo ribanog muškatnog oraščića
 - Malo ribane tamne čokolade
 

Priprema:
- U posudicu (prigodnu za mikrovalnu) stavite mlijeko, sok naranče, prah za proteinsku čokoladu, vaniliju, cimet i muškatni oraščić. Sve dobro izmiješajte pjenjačom da razradite sve grudice (ovo možete napraviti i u shakeru i dobro protresti).
 - Posudicu s napitkom stavite u mikrovalnu te zagrijavajte na najvećoj jačini (oko 800 W), 60-90 sekundi.
 - Vrući napitak prelijte u šalicu, po želji dekorirajte cimetom i ribanom tamnom čokoladom te uživajte u božićnim mirisima i okusima!
 

Više božićnih recepata pročitajte ovdje:
- Tople zimske arome: Božićni crumble od jabuke s cimetom
 - Savršena božićna večera: Pileći file s koricom od kestena i pečenom tikvom
 - Izvrsna božićna ideja: Salata od pačjih prsa s narančom
 - Božićna fit delicija: Snježna proteinska tortica od kokosa
 - Nezaobilazan božićni namaz od bakalara (na proteinskom kruhu)
 - Topli božićni ugođaj: Heljdine zvjezdice s “džemom” od marelica
 - Prhki i nježni: Zobeni keksići punjeni Proteinellom
 
Objavljeno 16.12.2019.