Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Otkrivamo za vas: saznajte kako mršave hrvatske zvijezde!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Neke jedu samo jednom dnevno, neke ne večeraju, neke pak nade polažu u žuti čaj, naravno, tu je i neizostavno vježbanje. U svakom slučaju rezultati su tu: gubi se i po 30 kilograma.

Prema nekima najseksi Hrvatica Malina Grahek otkrila je kako ona nikad ne ide na neku posebnu dijetu jer ima brzi metabolizam. Ali da izbjegava čips i brzu hranu te koristi svoju metodu za skidanje kila koju je odlučila podijeliti s nama.

Malina Grahek Malina Grahek

"Kako sam ovoga ljeta nabila četiri kilograma jedući pršut i sir, odlučila sam ih skinuti tako da ne večeram. Odnosno ne jedem poslije šest, sedam popodne i pijem žuti čaj. On čisti metabolizam. Ovakvim tempom sam u tjedan dana skinula dva kilograma", otkrila je Malina.

Sabina ĆedićZvijezda Golih vijesti Sabina Ćedić priznala je pak kako je njena metoda skidanja kilograma ipak malo radikalnija.

“Ne koristim neke klasične dijete. No kada želim skinuti kilograme jedem jednom dnevno, izbacim kruh i sokove. Na taj način sam prošle godine skinula devet kilograma. Naravno, trudim se i puno se kretati jer inače sve to ne bi imalo smisla, bila bih mlohava."

Sabina otkriva kako je njoj najteže prvih četiri dana dijete, ali da poslije toga ne može pojesti ni cijeli jedan obrok.

"Moglo bi se reći i da sam sada na dijeti jer uskoro imam jedno snimanje u donjem rublju. Jedući jednom dnevno uspjela sam skinuti dva-tri kilograma, no moram priznati da se ne pridržavam dijete kao pijan plota. No ja sam takav tip, lako skinem kilograme, ali ih lako i vratim", rekla je Sabina, koja je dodala kako je čula da je najbolja medicinska dijeta, tj. dijeta koju preporuče doktori u bolnici. No da joj se ne da paziti svaki dan da jede točno što je propisano.

Mirna Berend: 'Ja sam na anti-celebrity dijeti'

Kada je Mirna Berend izjavila kako je 23 dana samo na vodi, šokirala je javnost. Stoga smo je nazvali i pitali o kakvoj se to dijeti radi?

"To nije dijeta, to je post. To što ja nisam jela 23 dana, zove se čišćenje organizma i ima veze s vjerom i Bogom!", pomalo ljutito odgovorila nam je Mirna.

"Na post odlazim jednom godišnje. Prije dvije godine skinula sam 19 kila i osjećala se izvrsno. Život bez hrane je trening uma nad tijelom. Kao što čovjek može prestati pušiti, tako može prestati i jesti", objasnila nam je Mirna, koja je za vrijeme posta redovito kuhala svojoj obitelji.

Da je bila na dijeti priznaje i zaštitno lice RTL-a Antonija Blaće.

Antonija Blaće

"Naravno da sam bila dijeti, a tko nije, ha, ha, ha… Ali nikada nisam bila na dijeti na kojoj se ne jede, bila sam samo na onoj gdje se bira što ćeš jesti. Odvajala sam ugljikohidrate i proteine i uspjela skinuti nekih tri, četiri kile. To nije puno, ali na moju se visinu itekako vidi. No moram priznati da mi su mi najviše pomogli tretmani oxifat u jednom beauty centru, zahvaljujući kojima sam skinula obujam tijela za jedan konfekcijski broj", ispričala nam je Antonija Blaće svoje iskustvo.

O skidanju kilograma progovorila je i Martina Vrbos, koja zbilja ima što za reći. Ova riječka pjevačica uspjela je skinuti čak 30 kilograma. Njen recept je: vježbanje.

Martina Vrbos Martina Vrbos

"Kada sam prvi put u životu odlučila skinuti kilograme, u godinu dana izgubila sam 30 kilograma. I to samo vježbanjem. Ljudi moji, vježbanje je prava stvar. Ja uvijek kažem ako sam ja uspjela, može uspjeti bilo tko. Pa ja sam bila najzagriženiji freak za hranom. Tada sam si rekla: 'Idem, pa makar svaki dan plakala na traci.' I plakala sam, ali samo prvih mjesec dana, a kad sam se nakon tih mjesec dana vidjela koliko dobro izgledam, rekla sam si: 'Idem dalje, izgledat ću kao Julia Roberts u Zgodnoj ženi'. Stoga i ove jeseni, čim se vratim u Zagreb, krećem u teretanu, svaki dan, pa i vikend!", zaključila je Martina.

U svakom slučaju nemojte ići ni na jednu dijetu prije nego se posavjetujete sa svojim doktorom, a prije nego odete kod doktora slobodno malo pregledajte savjete u našoj rubrici mršavljenje!

Izvor slika: net.hr, tportal.hr, jutarnji.hr

Izvor: net.hr

Objavljeno 27.08.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!