Jada Pinkett Smith: u najboljoj formi ikad
Lifestyle

Jada Pinkett Smith: u najboljoj formi ikad

Nemojte joj zamjeriti jer ima sve! Jada Pinkett Smith priznaje kako se suočava sa istim izazovima kao i svi mi: održavajući karijeru vatrenom, brak začinjenim i tijelo vrućim.

Will Smith i Jada

Kada upoznate Jadu Pinkett Smith teško je ne ostati zapanjen – već je 12 godina u sretnom braku s miljenikom Hollywooda Willom Smithom, ima troje djece, uspješnu karijeru i fantastično tijelo!

Začuđujuće još puna energije nakon snimanja za naslovnicu časopisa Shape Jada je otvoreno popričala o tome kako sve to uspijeva. "Neću vam lagati“, kaže Jada. "Imam mnogo pomoći. Potrebno je cijelo selo ne bih li vodila život!" Također je potrebna potpuna predanost uma, iskrenost i dobar smisao za humor.

Zakačite se na fitness

Otkad je bila klinka Jada je bila u pokretu, nešto u čemu ju je mama –samohrana majka i medicinska sestra- podržavala upisujući ju na satove gimnastike, plesa, jahanja. „Sjediti kod kuće u subotu ili nedjelju nikad nije bila opcija“, kaže Jada koja je predala fitness baklju i svojim klincima Treyu, 16 (iz Willovog prvog braka), Jadenu, 11, i Willow, 8. "Obožavaju ići u teretanu s Willom i sa mnom, ali surfanje i snowbordanje su aktivnosti u kojima uživamo kao obitelj." I njena se mama pridruži akciji kada je u gradu i s Jadom odlazi u teretanu u 6:30 ujutro. "Ona je Miss Tjelovježbe", ponosno izjavljuje Jada.

Jada Pinkett Smith u Shape magazinu Jada Pinkett Smith

Prigrlite nepoznato

Ovaj preokret također je unio ravnotežu u Jadinu vezu. "Will i ja smo yin i yang", kaže Jada. "On je sav nebo, prostranost, svjetlost i vinut u visine, a ja sam sva zemlja. Tu sam da ga prizemljim, a on je tu da mi pomogne letjeti." Dokaz: Kada je Jada ostavila svoju glumačku karijeru po strani između 2004. i 2005. ne bi li otišla na turneju sa svojim metal bendom Wicked Wisdom u sklopu Ozzfest turneje, Will ne samo da ju je podržao već su ju on i djeca pratili u stopu.

Dodajte goriva svome tijelu

Jada priznaje da ima jedan nedostatak: „Ne znam kuhati“, kaže. "To je genetski. Moja baka nije znala kuhati, moja mama ne zna kuhati. Odrasla sam s uvjerenjem da treba jesti jer tijelo zahtjeva gorivo za energiju, stoga jedem super zdravu hranu." Međutim, Jada voli peći kolače – njezin specijalitet je torta sa limunom i sirom – no mora pripaziti na količinu slastica koje ima u kući za Willovo dobro. "Velika je izjelica slatkog", kaže Jada. "Pojest će cijelu tortu ako se nađe pred njim!"

Izvor slika: people.com

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • Omiljena vježba Vanesse Williams x 2
    Život Vanesse Williams nikad nije dosadan. Usprkos svim obavezama glumica triput tjedno vježba na stazi za trčanje, diže utege i rješava križaljke. Pročitajte njezin broj 1. dijetni savjet, koje su j...
  • Cameron Diaz: moj recept je puno seksa, aerobni trening i puno zdravih obroka! x 10
    Glumica Cameron Diaz je jedna od onih ženskih sretnica koja uz minimalna ulaganja dobiva odličan rezultat, savršeno tijelo. Tek kada je počela slušati svoje tijelo shvatila je kako su dobre prehramben...
  • Intervju sa Renatom Sopek x 23
    Simpatična voditeljica otkriva koliko se vježbanje odrazilo na njezino zdravlje, pazi li na prehranu i koliko joj se isplatilo snimanje DVD-a (ovih dana u Novom Vinodolskom snima svoj četvrti DVD iz s...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 25.09.2009
Piše:
Ivana Ajduković