Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Jada Pinkett Smith: u najboljoj formi ikad

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Nemojte joj zamjeriti jer ima sve! Jada Pinkett Smith priznaje kako se suočava sa istim izazovima kao i svi mi: održavajući karijeru vatrenom, brak začinjenim i tijelo vrućim.

Will Smith i Jada

Kada upoznate Jadu Pinkett Smith teško je ne ostati zapanjen – već je 12 godina u sretnom braku s miljenikom Hollywooda Willom Smithom, ima troje djece, uspješnu karijeru i fantastično tijelo!

Začuđujuće još puna energije nakon snimanja za naslovnicu časopisa Shape Jada je otvoreno popričala o tome kako sve to uspijeva. "Neću vam lagati“, kaže Jada. "Imam mnogo pomoći. Potrebno je cijelo selo ne bih li vodila život!" Također je potrebna potpuna predanost uma, iskrenost i dobar smisao za humor.

Zakačite se na fitness

Otkad je bila klinka Jada je bila u pokretu, nešto u čemu ju je mama –samohrana majka i medicinska sestra- podržavala upisujući ju na satove gimnastike, plesa, jahanja. „Sjediti kod kuće u subotu ili nedjelju nikad nije bila opcija“, kaže Jada koja je predala fitness baklju i svojim klincima Treyu, 16 (iz Willovog prvog braka), Jadenu, 11, i Willow, 8. "Obožavaju ići u teretanu s Willom i sa mnom, ali surfanje i snowbordanje su aktivnosti u kojima uživamo kao obitelj." I njena se mama pridruži akciji kada je u gradu i s Jadom odlazi u teretanu u 6:30 ujutro. "Ona je Miss Tjelovježbe", ponosno izjavljuje Jada.

Jada Pinkett Smith u Shape magazinu Jada Pinkett Smith

Prigrlite nepoznato

Ovaj preokret također je unio ravnotežu u Jadinu vezu. "Will i ja smo yin i yang", kaže Jada. "On je sav nebo, prostranost, svjetlost i vinut u visine, a ja sam sva zemlja. Tu sam da ga prizemljim, a on je tu da mi pomogne letjeti." Dokaz: Kada je Jada ostavila svoju glumačku karijeru po strani između 2004. i 2005. ne bi li otišla na turneju sa svojim metal bendom Wicked Wisdom u sklopu Ozzfest turneje, Will ne samo da ju je podržao već su ju on i djeca pratili u stopu.

Dodajte goriva svome tijelu

Jada priznaje da ima jedan nedostatak: „Ne znam kuhati“, kaže. "To je genetski. Moja baka nije znala kuhati, moja mama ne zna kuhati. Odrasla sam s uvjerenjem da treba jesti jer tijelo zahtjeva gorivo za energiju, stoga jedem super zdravu hranu." Međutim, Jada voli peći kolače – njezin specijalitet je torta sa limunom i sirom – no mora pripaziti na količinu slastica koje ima u kući za Willovo dobro. "Velika je izjelica slatkog", kaže Jada. "Pojest će cijelu tortu ako se nađe pred njim!"

Izvor slika: people.com

Objavljeno 25.09.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!