Jaime Pressly: najseksipilnije tijelo Hollywooda
Lifestyle

Jaime Pressly: najseksipilnije tijelo Hollywooda

Dobitnica Emmyja otkriva tajne svojeg dobrog izgleda

Zanima vas kako zapravo slavni i poznati održavaju figuru? Jedan od najvećih fitness mitova o poznatima kaže da sjajno izgledaju jer imaju sav novac svijeta i mogu si priuštiti osobne trenere i vrhunske kuhare. No, i uz sve te povlastice, iza zanosnog i zvjezdanog izgleda krije se puno znoja i uloženog truda.

Kako je izjavila i Jaime Pressly (31): "Oduvijek sam naporno vježbala. Mislim da bez truda nema ni rezultata".

Njen trud se itekako isplatio. Osvanula je na top listi najpoželjnijih u Hollywoodu niti dvije godine nakon rođenja sina.

Njezini jedini atribut nisu samo savršeni trbušni mišići. Ona odiše samopouzdanjem, osobinom koju smatra veoma privlačnom kod sebe i drugih.

Zvijezda serije My Name Is Earl (Zovem se Earl) otkriva tajne dobrog izgleda, uspjeha i faktora koji ženu čini neodoljivom.

Ostanite fokusirani na cilj

Kao i mnoge prvi-puta-mame, Jaime je u drugom stanju jela što god joj je trudnoća "diktirala". "Dobila sam 19kg. Bila sam teška mama", kaže Jamie. Nakon rođenja sina, zadala si je cilj: vratiti se u formu za proslavu 30tog rođendana. "Trčala sam i dizala utege". Do rođendanske proslave već je stekla dovoljno samopouzdanja da ga proslavi uz bazen i u bikiniju.

Ljubite svoje obline

Još jedan od holivudskih mitova o veličini 0? "Ne ja!", kaže glumica. "Naravno da sam htjela izgubiti trudničke kilograme, ali nisam pritom htjela ostati i bez guze". Zanosnu figuru održava vježbanjem i zdravom, ali zasitnom prehranom. "Mislim da je lijepo građena žena, seksi žena".

Istaknite najbolje atribute

Od rođenja sina, Jaimein pogled na seksipil se promijenio. "Nekad sam znala reći kako je moj najseksipilniji atribut moj mozak. No, odnedavno najviše obožavam svoj trbuh; nakon što sam iskusila kako novi život raste u meni, mislim da ne postoji nešto čudesnije ili privlačnije". Iz tog se razloga najviše fokusirala na izgled trbušnih mišića. "Potpora kralježnice, tijela, sve ovisi o tome", kaže Jamie.

Četiri puta tjedno Jaime vježba uz pomoć trenera Mikea Jonesa. Trening se može sastojati od kickboxinga pa do treninga snage. "Brzo mi dosadi, tako da mi trener stalno mijenja tjelovježbu. Rutina varira, ali dvije su stvari konstante: istovremeno se trenira više grupa mišića i nema odmora između setova, na taj način puls i izgaranje kalorija ostaju povišeni".

Izvor slika: xarj.net

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • 5 najvitkijih glumica Hollywooda otkrivaju tajnu svog super izgleda! x 7
    Biti zvijezda ima svoje prednosti – enormne plaće, pristup trendi događajima, ljetovanje na egzotičnim mjestima – ali i svoju cijenu; ogroman pritisak da se izgleda vitko, mlado i lijepo. Ovih pet glu...
  • Vježbajte kao slavni i poznati x 1
    Svi smo se uvijek pitali kako slavni i poznati lako vrate figuru nakon poroda ili prije posebnih događanja u karijeri. Dostupni su im, naravno, osobni treneri, privatne dvorane, nutricionisti –o čemu ...
  • Emma Bunton: moja duga borba s trudničkim kilogramima x 5
    Danas izgleda graciozno i u formi, ali 17 mjeseci nakon rođenja prvog djeteta Emma Bunton je priznala kako je to bio dugačak i težak put. Bivša Spice Girl je na lansiranju Hovis Wholemeal Challenge pr...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 27.02.2009
Piše: