5 najvitkijih glumica Hollywooda otkrivaju tajnu svog super izgleda!
Lifestyle

5 najvitkijih glumica Hollywooda otkrivaju tajnu svog super izgleda!

Biti zvijezda ima svoje prednosti – enormne plaće, pristup trendi događajima, ljetovanje na egzotičnim mjestima – ali i svoju cijenu; ogroman pritisak da se izgleda vitko, mlado i lijepo. Ovih pet glumica pokazuju kako se dobro snalaze u teretani i definiraju što znači biti zdrava, sexy i u formi.

Blake Lively (21)

Holivudski stil života nije baš naklonjen zdravom načinu života, pogotovo ako se radi o mladim glumcima. Stoga skidamo kapu Blake Lively koja je iznimka. Istina, ima dobre gene i metabolizam dvadesetjednogodišnjakinje, ali, kako kaže i njezin trener; "nikada nije na dijeti i pazi na prehranu tako što ne jede loše ugljikohidrate".

Blake Lively Blake Lively

Halle Berry (42)

Izgled ove glumica s godinama je sve bolji. Nakon rođenja djeteta intenzivnije se počela baviti fitnessom i u tjelovježbu je uključila i duge šetnje (sat vremena, pet dana u tjednu). Berry-in trener sastavio joj je program koji se sastoji od tri kardio segmenta, dva kružna i jedan za core. Prema časopisu People jelovnik oskarovke se sastoji od povrća, nemasnih proteina, kompleksnih ugljikohidrata i mnogo vode.

Halle Berry Halle Berry

Cameron Diaz (36)

Da bez truda nema rezultata zna i ova plavokosa glumica koja je svoju ljubav prema vježbanju otkrila na setu filma Charlijevi anđeli. I dok provodi dovoljno vremena u teretani, Diaz upotpunjuje svoju program tjelovježbi i aktivnostima na otvorenom kao što su: surfanje, pješačenje, snowboarding.

Cameron Diaz Cameron Diaz

Jennifer Aniston (40)

Iako miljenica Amerike nije imala mnogo sreće u ljubavi, njena bezvremenska ljepota plijeni poglede diljem zemlje. Koliko je Aniston zapravo u formi pokazuje i naslovnica za siječanj 2009. časopisa GQ na kojoj se pojavila samo u kravati. Zvijezda Prijatelja duguje svoj izgled kardio vježbama, yogi i zdravoj prehrani.

Jennifer Aniston Jennifer Aniston

Jessica Biel (27)

Čuvena scena u grudnjaku u filmu Now Pronounce You Chuck and Larry i naslovnica za GQ časopis samo su neki od razloga zašto je Biel dospijela na ovu listu. Glumica se koristi s nekoliko metoda tokom vježbanja koje uključuju istezanje, trčanje na 0,5 km, šprint, trening pliometrije i trening s laganim utezima. Također je i zagovornica "čiste hrane", tj. hrane koja nije na bilo koji način obrađena.

Jessica Biel Jessica Biel

Izvor slika: photobucket.com, people.com, celebrity-gossip.net

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • Otkrivamo za vas: saznajte kako mršave hrvatske zvijezde! x 7
    Neke jedu samo jednom dnevno, neke ne večeraju, neke pak nade polažu u žuti čaj, naravno, tu je i neizostavno vježbanje. U svakom slučaju rezultati su tu: gubi se i po 30 kilograma!
  • Jaime Pressly: najseksipilnije tijelo Hollywooda x 8
    Zanima vas kako zapravo slavni i poznati održavaju figuru? Jedan od najvećih fitness mitova o poznatima kaže da sjajno izgledaju jer imaju sav novac svijeta i mogu si priuštiti osobne trenere i vrhuns...
  • Objašnjavamo pojedine vježbe za triceps x 43
    Stanite pred lat mašinu i primite palicu, u širini ramena, s dlanovima okrenutima prema dolje. Ruke moraju biti u laktovima pod 90° i ne zaboravite držati ramena nazad, prsa van, što vam govorim od sa...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 18.08.2009
Piše: