Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Tajne zdrave prehrane Jennifer Love Hewitt

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Jennifer Love Hewitt možda izgleda fantastično na naslovnici časopisa, ali i ona je ponekad nesigurna poput većine žena. "Ja sam ipak cura!", kaže ova tridesetogodišnja glumica. "Većinu sam vremena zadovoljna svojim tijelom, ali ima dana kada si kažem, 'Ugh! Stvarno? Zašto tako teško oblačim traperice?'".

Jennifer Love Hewitt

Hladnjak treba na dijetu

Ne bi li njene prehrambene navike ostale zdrave i svježe, Jennifer posjećuje trgovinu svakih par dana. "Umjesto da krcam hladnjak hranom koja mi stalno tepa 'Dođi, pojedi me!' u hladnjaku držim dovoljno namirnica samo za par dana. I rijetko kad imam poslastice u blizini koje bi me mogle noću vabiti da ih smažem kada obično i imam jaku želju za nečim što deblja. Što ću onda napraviti? Odvesti se u 11 noću samo da zadovoljim želju? Ne, to bi bila ludost!"

Ručak je obavezan

Nije nikakva tajna da su u proteklih nekoliko godina mlade glumice postale opsjednute mršavošću, trend koji Jennifer smatra veoma uznemirujućim. "Hollywood se nekada vrtio oko žena s oblinama poput Liz Taylor i Marilyn Monroe", Kaže Jennifer. "Ali danas je potpuno drugačije. Ne tako davno prisustvovala sam zakusci s ostalim zvijezdama i bila sam jedina osoba u prostoriji koja je jela. Druge su me djevojke gledale kao da nisam bila dobro obaviještena, ali bila sam gladna! Sve su te djevojke bile u strahu da ih netko ne vidi kako jedu jer bi to bila prava propast. To nema nikakvog smisla."

Dobro popričajte sami sa sobom

Kako je navršila 30 u veljači Jennifer prakticira umijeće pozitivnog mišljenja. Navečer kaže pet razloga zašto je sexy. "Zaspem osjećajući se lijepom", kaže. "Zatim, ujutro prije nego što napustim kuću kažem pet stvari koje volim na sebi poput 'Imaš predivne oči.'" Na taj se način mogu suočiti sa svijetom s malo ekstra samopouzdanja. To je moj skriveni adut u slučaju da me taj dan netko gnjavi."

Ne popuštajte pritisku okoline

Jennifer nećete nikada vidjeti s drugim zvijezdama na nekom od in holivudskih događanja. "Nisam cura za zabave." "Ideja da moram cijeli dan raditi, a zatim se pokazivati u klubu s još 150 znojnih i pripitih ljudi zvuči apsolutno grozno! Na kraju radnog dana najradije provodim vrijeme sama, s dečkom ili s obitelji".

Jennifer Love Hewitt i Jamie Kennedy

Začinite tjelovježbu

Jennifer i Jamie Kennedy u vezi su već sedam mjeseci i pomažu si da ostanu fit i u formi. "Potaknuo me da poboljšam prehranu", kaže Jennifer. "Pojede salatu uz svaki obrok i također jede puno voća, ribe i povrća". Jennifer je pak svog dečka navela da više vježba. "Prošlo smo ljeto posjetili Monaco. Svako smo jutro trčali ulicama Monte Carla 40 minuta. Bio je to predivan način razgledavanja grada. Sada kad god putujemo trudimo se istraživati mjesta trčanjem".

Izvor slika: celebrity-gossip.net

Objavljeno 06.11.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!