Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Emma Bunton: moja duga borba s trudničkim kilogramima

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Danas izgleda graciozno i u formi, ali 17 mjeseci nakon rođenja prvog djeteta Emma Bunton je priznala kako je to bio dugačak i težak put.

Bivša Spice Girl je na lansiranju Hovis Wholemeal Challenge (program koji ohrabruje zamjenu bijeloga kruha crnim) progovorila o svojoj težini i činjenici kako nikad nije došla u iskušenje da isproba neku od "strogih glupih dijeta" i tvrdi kako je vratila svoju mladenačku figuru tjelovježbom i pravilnom prehranom.

Emma, nekoć pogrdno nazivana Buca Spice izjavila je za Daily Mirror: "U trudnoći sam 'nabacila' normalnu trudničku kilažu, ali trebalo mi je godinu dana da vratim prijašnju figuru. Išla sam u teretanu tri puta tjedno, zdravo se hranila i prirodno sam i sporo smršavjela. Dojila sam tako da nisam isprobavala 'glupe' dijete."

Novopečena mama počela je s pripremama za Spice Girls turneju već dva mjeseca nakon rođenja sina Beaua, ali kaže kako nije popustila pod pritiskom i odbila je naglo smršavjeti. "Ne znam kako mi je pošlo za rukom. To je jedna od onih stvari na koje se osvrnem i ne mogu vjerovati. Bilo je pritisaka da budem fit, ali nisam opet htjela kroz to prolaziti."

Emma, koja je u 10 godišnjoj vezi s Jadeom Jonesom (29) tvrdi da figuru održava tjelovježbom i razumnom prehranom.

"Sada sam stvarno zadovoljna svojim izgledom. Trčim ili izvedem pse u šetnju i uživam u tome. Sve je stvar ravnoteže, biti zdrav, ali ne da to vlada životom. Kada me prijatelji pozovu van i kažu 'Idemo na pizzu' ne želim biti jedina koja prebire po svom jelu."

Dolazak malog sinčića učinio je njen život savršenim i tvrdi da jedva čeka da ima još jedno dijete.

“Beau je moj život i razlog što sam sretnija no ikad. Uživam biti mama, a on je tako predivan i zabavan.“

Izvor slika: dailymail.co.uk, celebs.the-world-in-focus.com

Objavljeno 07.02.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!