Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Slatke ili slane galette za začiniti si dan u izolaciji

Image
Jednostavno
2 osobe
15min

Ovih dana u izolaciji stvarno svi imamo vremena za eksperimentiranje, a ono je u mom slučaju otišlo toliko daleko da sam eksperiment napravila i kada je riječ o običnim palačinkama.

Odluka ja pala na one francuske od heljdinog brašna, popularno zvane galette. To tradicionalno francusko jelo možete jesti bez ičega, slatko ili slano.

Kako mi se nije baš dalo eksperimentirati s nadjevom, poslužila sam se Proteinellom koja me pak nikada nije iznevjerila. Evo kako ih pripremiti...

Sastojci:

Priprema:

U blenderu prvo povežite sve sastojke.

Smjesu za palačinku izlijte na vruću tavice, odnosno rastopljeno kokosovo ulje.

Pecite dok se na gornjoj strani ne počnu sušiti krajevi.

Okrenite pa pecite još dvije minute na srednje jakoj vatri.

Palačinke začinite nadjevom po želji i uživajte. Moj izbor uvijek je Proteinella (naruči ovdje).

Objavljeno 01.04.2020.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Popularni recepti

Popularni recepti