Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu
Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:
Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)
Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!
Ekskluzivna ponuda
Iskoristi priliku za 50% popusta na Fitness kuharicu s 50 zdravih recepata za sve obroke u danu. Ograničena količina i broj dana!
Ovih dana u izolaciji stvarno svi imamo vremena za eksperimentiranje, a ono je u mom slučaju otišlo toliko daleko da sam eksperiment napravila i kada je riječ o običnim palačinkama.
Odluka ja pala na one francuske od heljdinog brašna, popularno zvane galette. To tradicionalno francusko jelo možete jesti bez ičega, slatko ili slano.
Kako mi se nije baš dalo eksperimentirati s nadjevom, poslužila sam se Proteinellom koja me pak nikada nije iznevjerila. Evo kako ih pripremiti...
Sastojci:
- 1 šalica heljdinog brašna
- 3/4 žlice mljevenog lana
- 1 i pol šalica rižinog mlijeka
- malo himalajske soli
- 1 žlica otopljenog kokosovog ulja (+ malo za pečenje)
- malo cimeta
- malo brezinog šećera
Priprema:
U blenderu prvo povežite sve sastojke.
Smjesu za palačinku izlijte na vruću tavice, odnosno rastopljeno kokosovo ulje.
Pecite dok se na gornjoj strani ne počnu sušiti krajevi.
Okrenite pa pecite još dvije minute na srednje jakoj vatri.
Palačinke začinite nadjevom po želji i uživajte. Moj izbor uvijek je Proteinella .
Objavljeno 01.04.2020.