Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Što žene misle o muškom tijelu ?

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Što je ženama najprivlačnije na muškom tijelu? Smeta li im ako je on nizak, proćelav ili bucmast? Evo što je o seksipilnosti muškog tijela izjavilo više od 2000 ispitanica ljepšeg spola.

Urednici američkog magazina Glamour proveli su anketu među mladim, spolno aktivnim ženama istražujući što misle o najrazličitijim aspektima muškog izgleda. Pa iako je gotovo svima osobnost bila važnija od izgleda, i izgled se pokazao itekako bitnim.

Primjerice, iako 80 posto ispitanih Amerikanki ne mari ako je muškarac ćelav ili počinje gubiti kosu , za 20 posto njih to je glavni faktor zbog kojeg će ga odbiti.

Evo jednog iskustva :

Hodala sam s ćelavim tipom :

"Hodala sam s tipom koji je zbog znakova ćelavosti neprestano brijao glavu. Nikada prije nisam bila s ćelavim muškarcem, no njegova me osobnost toliko privukla da o ćelavosti nisam ni razmišljala. Naravno, tu i tamo bih vidjela tipove s lijepom kosom i poželjela kroz nju provući prste. No on je volio biti ćelav, pa je i meni njegova glava postala vrlo erotična. Dotaknuti je, bilo je kao gladiti vrlo meku kožu."
Elisa (23)

Što se tiče vitkosti i tjelesne kondicije , oko 22 posto žena jako voli pločice, 42 posto ih voli, no smatra da je prizor tako rijedak da to uopće nije bitno, 8 posto ispitanica misli da su pločice u biti faktor koji odbija, a 28 posto bi radije bilo s muškarcem koji ima normalno tijelo.

Hodala sam sa snagatorom :

Moj bivši bio je profesionalni body builder - priznajem njegovo nas je tijelo održalo zajedno duže nego što je to trebalo. U teretani je bio 7 dana u tjednu, tako da sam ga, ako nismo zajedno vježbali, jedva viđala. Jeo je samo pečenu piletinu i tunu... toliko o romantičnoj večeri. No zato bih ja slinila nad njim čim bi skinuo košulju. Imao je savršeno oblikovane mišiće. A sve to zajedno sa mnom činilo mi se iznimno senzualnim u krevetu.

Naravno, uživala sam hodati uz njega dok je imao košulju koja je otkivala tijelo. Osjećala sam se kao - hej, pogledajte me! Tu sam s tipom koji može izvesti sklekove na jednoj ruci!"
Theresa (27)

Kad se govori o naslagama sala na bokovima ili trbuhu, 88 posto žena kaže da im ne bi smetalo. No 12 posto žena užasnuto je takvom figurom.

Hodala sam s debelim tipom :

"Jednom sam bila s tipom koji je imao 30-ak kilograma viška. Isprva me nije privlačio, no kako mi se s vremenom strašno svidio, bili smo zajedno. Moram priznati, bilo me nekako sram 'pokazivati' ga prijateljima i mailala bih im samo slike na kojima je odlično ispao. I on je ispočetka bio sramežljiv.

Trebali smo izaći šest puta da bi me poljubio, a dok se naginjao, pomislila sam: 'Kako će ovo ispasti? Hoće li nam zasmetati trbuh?' No ispalo je predivno. Iako je bio debeo, tijelo mu je bilo čvrsto, pa sam osjećala kao da me je zgrabio nekakav veliki snažni bik! U krevetu se uopće nije sramio svog tijela, i to mi je pomoglo da i ja budem potpuno slobodna."
Sarah (34)

Oko 45 posto žena želi da je muškarac jednako fit kao i one, 40 posto više voli muškarce koji su u boljoj kondiciji od njih, a 15 posto žena najviše voli muškarce koji su, što se tiče forme, zapušteniji od njih (navodno je dobro za ego!).

Hodala sam s mršavim tipom :

"Gorštak u kojeg sam se zaljubila postao je vegan, oslabio 10 kilograma i počeo nositi beretku. Dodirivati ga, bilo je nekako hladno i koščato, bojala sam se da bih ga mogla zdrobiti. Gubitak kilaže izmijenio je cijelu privlačnost. A tu je i njegova opsesija kiltom - mršava koljena i slično - u kojem je išao čak i na svadbu mojih talijanskih prijatelja."
Becca (27)

Što se tiče visine , 84 posto žena želi muškarca koji je viši od njih, dok samo 16 posto smatra da visina nije važna.

Hodala sam s nižim tipom :

"Visoka sam 175 cm, pa bi eliminirati sve niže muškarce značilo eliminirati polovicu populacije. Jedan moj dečko imao je samo 159 cm. Moram priznati da me zajedničko tuširanje zbilja nije privlačilo.

No u krevetu, visina i nije bila tako važna. Bio je dobro građen, tako da je ležeći na meni djelovao vrlo snažno. A bio je i vrlo samouvjeren. Osim toga, mislim da niži muškarci imaju bolji smisao za humor od drugih. A smijati se s nekim puno je važnije od nošenja visokih peta."
Mary (34)

Koji su mišići najseksipilniji ?

50 posto žena smatra da su to bicepsi i ruke, 14 posto traži ih na trbuhu, 18 posto na prsima, 9 posto na leđima i 9 posto na nogama i stražnjici.

Objavljeno 17.10.2006.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!