Svi ste pozvani: Otvoren je Fitness.com.hr Shop!

Image

Na adresi Horvaćanska cesta 178 na zagrebačkim Vrbanima otvoren je Fitness.com.hr Shop, vaše novo mjesto za kupovinu fitness sprava, opreme, dodataka prehrani i zdrave hrane! Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka 9-20h te subotom 9-16h.

Posjetite Fitness.com.hr Shop i upoznajte se s ovim jedinstvenim konceptom trgovine koji su osmislili vrhunski dizajneri, a u kojem će uživati svi sadašnji i budući zaljubljenici u fitness i zdravi način života.

shop

shop

Iznimno velika ponuda dodataka prehrani i fitness opreme

Na preko 100 m2 pronaći ćete sve što vam treba, bez obzira želite li skinuti višak kilograma, dobiti na mišićnoj masi, poboljšati kondiciju ili se zdravije hraniti i dodacima prehrani doprinijeti vlastitom zdravlju.

Također, ovo je Shop u kojem će nešto za sebe pronaći sve generacije, od najmlađih do osoba treće životne dobi. Fitness.com.hr Shop ima veliku ponudu proteina, sportskih dodataka prehrani, vitamina i minerala i suplemenata za zdravlje.

Od fitness opreme u Fitness.com.hr Shopu možete pronaći doslovno sve: od sobnih bicikala, orbitreka i traka za trčanje, preko utega i šipkigirja, do sitnih rekvizita poput elastičnih traka, pilates lopti i sl.

U ponudi su najpoznatiji svjetski brendovi od kojih izdvajamo Optimum Nutrition, Weider, Scitec Nutrition, Myprotein, Twinlab, Hammer Fitness, Insportline, Bodylab, Natrol i mnoge druge.

Fitness.com.hr Shop

„Fit Challenge“ prostor

Uz iznimno veliku ponudu, Fitness.com.hr Shop se može pohvaliti i „Fit Challenge“ prostorom u kojem će se redovno održavati različita natjecanja, a oni s najboljim rezultatima bit će nagrađeni vrijednim nagradama.

Fitness.com.hr Shop prva je fizička trgovina brenda Fitness.com.hr koji postoji već 10 godina i koji oko sebe okuplja najveću fitness zajednicu u regiji, a u svojem portfelju ima najčitaniji specijalizirani fitness portal u regiji te najveći webshop za fitness sprave, opremu, dodatke prehrani i hranu te cjelokupnu podršku za kupce.

Tijekom 10-godišnjeg rada Fitness.com.hr se profilirao u predvodnika fitness zajednice u Hrvatskoj, a kontinuirano uvođenje novih brendova i proizvoda u ponudi te stručno vodstvo, logičan su temelj za otvaranje Fitness.com.hr Shopa, vašeg novog i najdražeg mjesta za fitness kupovinu!

Vidimo se u Fitness.com.hr Shopu!

fitness.com.hr shop

fitness.com.hr shop

fitness.com.hr shop

fitness.com.hr shop

Detaljan prikaz lokacije trgovine

shop

shop

Objavljeno 18.10.2019.

Fitness.com.hr trgovine i webshop

Sve proizvode za ostvarenje svojih fitness ciljeva potražite u Fitness.com.hr trgovinama u Zagrebu i u Fitness.com.hr webshopu. Najveća ponuda rekvizita, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!