OTVORENA PRVA FITNESS.com.hr TRGOVINA U ZAGREBU // KLIK ZA DETALJE!
.

Svi ste pozvani: Otvoren je Fitness.com.hr Shop!

Image

Na adresi Horvaćanska cesta 178 na zagrebačkim Vrbanima otvoren je Fitness.com.hr Shop, vaše novo mjesto za kupovinu fitness sprava, opreme, dodataka prehrani i zdrave hrane! Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka 9-20h te subotom 9-16h.

Posjetite Fitness.com.hr Shop i upoznajte se s ovim jedinstvenim konceptom trgovine koji su osmislili vrhunski dizajneri, a u kojem će uživati svi sadašnji i budući zaljubljenici u fitness i zdravi način života.

shop

shop

Kupon za 15% popusta za prvu kupovinu!

Dođite u Fitness.com.hr Shop, pokažite ovaj kupon na mobitelu ili ga isprintajte i ostvarit ćete 15% popusta na svoju prvu kupovinu, bez obzira o kolikom iznosu se radi. 

shop

Iznimno velika ponuda

Na preko 100 m2 pronaći ćete sve što vam treba, bez obzira želite li skinuti višak kilograma, dobiti na mišićnoj masi, poboljšati kondiciju ili se zdravije hraniti i dodacima prehrani doprinijeti vlastitom zdravlju.

Također, ovo je Shop u kojem će nešto za sebe pronaći sve generacije, od najmlađih do osoba treće životne dobi. Fitness.com.hr Shop ima veliku ponudu proteina, sportskih dodataka prehrani, vitamina i minerala i suplemenata za zdravlje.

Od fitness opreme u Fitness.com.hr Shopu možete pronaći doslovno sve: od sobnih bicikala, orbitreka i traka za trčanje, preko utega, šipki i girja, do sitnih rekvizita poput elastičnih traka, pilates lopti i sl.

U ponudi su najpoznatiji svjetski brendovi od kojih izdvajamo Optimum Nutrition, Weider, Scitec Nutrition, Myprotein, Twinlab, Hammer Fitness, Insportline, Bodylab, Natrol i mnoge druge.

Fitness.com.hr Shop

„Fit Challenge“ prostor

Uz iznimno veliku ponudu, Fitness.com.hr Shop se može pohvaliti i „Fit Challenge“ prostorom u kojem će se redovno održavati različita natjecanja, a oni s najboljim rezultatima bit će nagrađeni vrijednim nagradama.

Fitness.com.hr Shop prva je fizička trgovina brenda Fitness.com.hr koji postoji već 10 godina i koji oko sebe okuplja najveću fitness zajednicu u regiji, a u svojem portfelju ima najčitaniji specijalizirani fitness portal u regiji te najveći webshop za fitness sprave, opremu, dodatke prehrani i hranu te cjelokupnu podršku za kupce.

Tijekom 10-godišnjeg rada Fitness.com.hr se profilirao u predvodnika fitness zajednice u Hrvatskoj, a kontinuirano uvođenje novih brendova i proizvoda u ponudi te stručno vodstvo, logičan su temelj za otvaranje Fitness.com.hr Shopa, vašeg novog i najdražeg mjesta za fitness kupovinu!

Vidimo se u Fitness.com.hr Shopu!

fitness.com.hr shop

fitness.com.hr shop

fitness.com.hr shop

fitness.com.hr shop

Detaljan prikaz lokacije trgovine

shop

shop

Objavljeno 18.10.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!