Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Osjetite moć pokreta - nova sezona by Dream gym!

Image

Nova fitness sezona je počela, ljeto je već daleko iza nas, vrijeme je za nove izazove! Kao i uvijek, fitness centar Dream gym pripremio je za Vas mnogo noviteta. Ove godine slavimo okruglih 20 godina djelovanja na području fitnessa. Svojim vjernim članovima zahvaljujemo na povjerenju i pozivamo nove da nam se pridruže. Vjerujem da su mnogi imali prilike upoznati naše originalne programe na koje smo posebno ponosni i koji su i ove sezone osvježeni s novim idejama.

Svih ovih godina njegovali smo originalan pristup, trudili se svakom članu pokloniti maksimalnu pažnju i vjerujemo da su to naši članovi prepoznali. S iskrenim ponosom mogu istaknuti to kako fitness centar Dream Gym svoju postojanost, popularnost i uspješnost u radu temelji na instruktorima - trenerima, koji imaju golemo znanje i višegodišnje iskustvo u radu, i koji su Vam uvijek na raspolaganju te će spremno pomoći oko kreiranja i provedbe programa koji odgovara Vašim potrebama.

Dream gym

Dragi prijatelji, pozivamo Vas da nam se pridružite i u novoj sezoni, te osjetite moć pokreta!

TERETANA & CARDIO FITNESS

U fitness centru "Dream gym" koristimo vrhunske fitness sprave i trenažere u 2 dvorane. Našim članovima je na raspolaganju veliki izbor tradicionalnih (izotoničkih sprava), funkcionalnih (Freemotion) sprava, preko 20 cardio sprava (trake za trčanje, elipteri-orbitreci, steperi, bicikl-ergometri, veslački ergometri, spinning bicikli), te mnogi trenažeri (vreće za boks, bučice, kettlebells-i, BOSU balanseri, fit lopte, medicinke i još mnogo toga).

Posebno smo ponosni na najbolju svjetsku vibracijsku platformu FREEMOTION THE VETREX s kojom su naši članovi oduševljeni, a uskoro stiže i jedinstvena traka za trčanje uzbrdo do čak 30 % - FREEMOTION INCLINE TRAINER! Za naše učenike i studente formirali smo vrlo povoljne cijene vježbanja u teretani – 10 – 18 h, neograničeno vježbanje za samo 180 kn. Ali i to nije sve! Od ove sezone uveli smo HAPPY HOUR za učenike i studente: u terminu 12 – 16 h vježbajte za samo 150 kn!!! Svakako pogledajte kompletan cjenik i druge super akcije koje smo Vam pripremili!

Dream gym

U našoj jedinstvenoj Freemotion dvorani doživite čudesnu moć funkcionalnog treninga! Freemotion funkcionalni trening nudi vam treniranje na inovativnim i originalnim Freemotion spravama. U svakoj vježbi aktivira se više mišića i zglobova, "imitiraju" se pokreti iz svakodnevnog života. Nakon treninga osjećat ćete se lagano i zadovoljno.

NAŠI ORIGINALNI PROGRAMI

Naš originalni trening sustav Dream gym mania bazira se na sinergiji 4 glavna trening čimbenika: tradicionalni i funkcionalni fitness, cardio fitness, te fit box. Programi temeljeni na načelima ovog trening sustava sustavno se nadograđuju i usavršavaju, a svakodnevno u praksi naši zadovoljni članovi potvrđuju njihovu učinkovitost.

Maksimalno sagorijevanje viška kilograma, snaga i izdržljivost u samo 45 eksplozivnih minuta!

Da, to vam nudi Freemotion 45 total body workout – naš već dobro poznati i izuzetno popularan grupni program, baziran na kružno – intervalnom treningu. Bilo da ste početnik ili napredni vježbač, uz naš originalni trening program garantiramo vam brz napredak. Kružni trening u kombinaciji s našim trenažerima jamči raznolikost na svakom treningu. Tabata protokol samo je jadan od mnogih trening varijanti koje koristimo u našem programu. Trening "proleti" u trenu, a zadovoljna lica naših članova sve govore. Ako želite sagoriti višak kilograma i istovremeno postići snagu i izdržljivost, ovaj naš jedinstveni intervalni program svakako morate probati!

Izbacite iz sebe negativnu energiju i naučite osnove rekreativnog boksa!

Fit box & Freemotion također spada u naše provjerene i vrlo popularne grupne programe. To je sinergija kružnog treninga i rekreativnog boksa. Takav originalan pristup treningu daje odlične rezultate. U kratkom vremenu savladajte osnove boksa, te istovremeno steknite zavidnu razinu kondicije. Ovaj program jednako je popularan među ženama i muškarcima bez obzira na dob, pristup je individualan, a potrošnja kalorija je maksimalna!

Ne kvantiteta nego kvaliteta!

Sve se više članova odlučuje za usluge osobnog fitness trenera. Trenira se po načelima trening sustava "Dream gym mania" zbog čega garantiramo brz uspjeh. Trenira se na velikom broju cardio sprava, funkcionalnih freemotion sprava, vibro platformi, te velikom broju trenažera poput kettlebells-a, BOSU balansera i dr. Ovaj program obuhvaća izradu trening programa, programa prehrane, te redovito praćenje i provjeravanje napretka. Trening je relativno kratak, ali zato vrlo učinkovit! Prošlo je vrijeme "maratonskih" treninga i "četveronožnih" izlazaka iz dvorane. 45-60 minuta sasvim je dovoljno za kvalitetan trening, naravno pod stručnim vodstvom naših trenera. Naš tim čine 2 trenerice i 4 trenera, a varijante osobnog treninga su 1:1 (1 klijent – 1 trener), 2:1 (2 klijenta – 1 trener), a prema Vašim željama možemo dogovoriti rad u manjim grupama, te po potrebi i trening van radnog vremena našeg Centra. Garantiramo brzi napredak uz osmjeh na licu!

Cardio & Vibro pilates

Originalan i super učinkovit program!! Kombinacija cardio treninga, funkcionalnog treninga, klasičnog pilatesa i vibracijskog treninga!

Ako želite postići maksimalan učinak, zategnuti i definirati mišiće, riješiti se suvišnih kilograma i pri tome se ludo zabaviti, isprobajte kombinaciju cardio treninga, funkcionalnog kružnog treninga (na freemotion spravama), klasičnog pilatesa i vibracijskog treninga na vibro platformi!

Vibro trening

S ponosom predstavljamo najbolju vibro platformu na svjetskom fitness tržištu, koje su se odlično uklopile u sve naše programe – FREEMOTION THE VERTEX. Svakako probajte vibro trening po našoj jedinstvenoj trening metodi, po kojoj se razlikujemo od drugih fitness/wellness centara. Kod njih se vibro trening provodi isključivo na vibro platformi i traje cca. sat vremena. Mi smatramo da je samo 15 minuta na platformi više nego dovoljno, a najbolji se rezultati postižu kad se ona kombinira sa cardio spravama, te funkcionalnim Freemotion spravama. Kliknite i pogledajte 3 trening postera vibracijskog treninga by Dream gym - prvi poster, drugi poster i treći poster. Iskoristite super akciju za sve naše članove – vibro trening za samo 90 kn mjesečno!

Noviteti

Posebice bih htio skrenuti pozornost na niz noviteta na našoj web stranici www.dreamgym.hr. Svakako posjetite Trening zonu koji smo zamislili kao jedinstveni multimedijalni vodič i pomoć kroz vježbanje u našem fitness centru.

Također, želim skrenuti pozornost i na novopokrenuti Webshop u kojem nudimo vrhunske fitness sprave za vježbanje svjetski priznatih tvrtki, s naglaskom na jedinstvene FREEMOTION SPRAVE.

Kao dodatni informativni i promidžbeni oblik komuniciranja s Vama periodično ćemo izdavati Newsletter, kojega možete naći u našem Centru i na web stranici www.dreamgym.hr, te se predbilježiti na njega.

Razmišljate li o pokretanju vlastitog fitness posla, iskoristite jedinstvenu poslovnu priliku! Dolka sport d.o.o. u suradnji s fitness centrom Dream gym donosi Vam originalan koncept: fitness studio za osobni trening – Freemotion 45 total body studio. Isto tako možete pogledati i PDF brošuru na 38 str. - Total body studio by dream gym!

S iskrenim veseljem iščekujemo svako druženje s Vama. Dođite u Dream Gym i ostvarite Vaš san o zdravom i uspješnom životu! Uvjereni smo da će Vas naša trening filozofija i vizija potaknuti da navratite do nas i uvjerite se u učinkovitost naših programa!

Radujemo se vašem dolasku! Feel the power of the motion!

Fitness centar "Dream gym" AV. V. Holjevca 5 (preko puta Avenue Mall-a i MSU-a u sklopu Graditeljske škole)
SOPOT – NOVI ZAGREB (besplatan parking iz Ehrlichove ulice)
6670 – 514

[email protected]

Tomislav Dolušić, prof.
Osobni fitness & fit box trener

Objavljeno 01.10.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!