Akcija: iskoristi 15% popusta na više od 140 fitness rekvizita i opreme!

Dobrodošli u svijet fitness-a by Dream gym - Feel the power of the motion

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Dobro došli u svijet fitness-a by Dream Gym

Dragi prijatelji, poklonici sporta i zdravog života želim Vam u osobno ime te u ime instruktorskog tima Dream Gym-a zaželjeti dobrodošlicu u prekrasan svijet fitnessa.

Tomislav DolušićFitness centar Dream Gym od svoga osnutka je usmjeren ka jednom cilju - a to je ostvarenje Vašeg sna o zdravom životu, dobroj kondiciji i tijelu s kojim ćete biti zadovoljni.

S iskrenim ponosom mogu istaknuti to kako fitness centar Dream Gym svoju postojanost, popularnost i uspješnost u radu temelji na instruktorima - trenerima, koji imaju golemo znanje i višegodišnje iskustvo u radu, i koji su vam uvijek na raspolaganju i spremno će pomoći oko kreiranja i provedbe programa koji odgovara Vašim potrebama.

Poradi Vaše bolje informiranosti, kvalitetnijeg kontakta i uspješnijeg vježbanja u veljači 2010. pokrenuli smo našu novu web stranicu, koja se nalazi na staroj web adresi www.dreamgym.hr. Uložili smo dosta truda kako bi smo našu web stranicu obogatili novim raznovrsnim sadržajima. Posebice bih htio skrenuti pozornost na Trening zonu, koji smo zamislili kao jedinstveni multimedijalni vodič i pomoć kroz vježbanje u našem fitness centru.

Također, želim skrenuti pozornost i na novopokrenuti Webshop u kojem nudimo vrhunske dodatke prehrani i sprave za vježbanje svjetski priznatih tvrtki.

Kao dodatni informativni i promidžbeni oblik komuniciranja s Vama periodično ćemo izdavati Newsletter, kojega možete naći u našem Centru i na web stranici www.dreamgym.hr.

S iskrenim veseljem iščekujemo svako druženje s Vama. Dođite u Dream Gym i ostvarite Vaš san o zdravom i uspješnom životu!

Cardio & Vibro pilates

Originalan i super učinkovit program!! Kombinacija cardio treninga, funkcionalnog treninga, klasičnog pilatesa i vibracijskog treninga!

Cardio&Vibro pilates

Ako želite postići maksimalan učinak, zategnuti i definirati mišiće, riješiti se suvišnih kilograma i pri tome se ludo zabaviti, isprobajte kombinaciju cardio treninga, funkcionalnog kružnog treninga (na freemotion spravama), klasičnog pilatesa i vibracijskog treninga na vibro platformi!

Klasičan pilates provjeren je program pomoću kojeg učvršćujemo mišiće, oni poprimaju vretenasti oblik i postaju definirani. Ipak, ako želimo smršaviti (a većina žena i muškaraca upravo to želi!), nedostaje cardio komponenta.

U fitness centru Dream Gym iskoristili smo sve pogodnosti naše Freemotion multifunkcionalne dvorane, koja je opremljena Freemotion - funkcionalnim spravama za kružni trening, te velikim brojem cardio sprava – trake za trčanje, veslački ergo-metri, steperi, bicikl ergo-metri, trampolini, kettlebells-i i dr., te dodali u naš novi program tu "kariku koja nedostaje"!

Dođite u Dream Gym, i osjetite slobodu i moć pokreta!

Vibro trening

Freemotion & Pro Vibration Plate - vibro platforme za vibracijski trening.

Vibro treningS ponosom predstavljamo najnovije vibro platforme na svjetskom fitness tržištu, koje su se odlično uklopile u sve naše programe.

Naime, vibracijski trening potiće mišiće da refleksno reagiraju na vibraciju/podražaj. Time se postiže izvanredan učinak u vrlo kratkom vremenu, što rezultira odličnom mišićnom definicijom, boljom kondicijom, razbijanjem celulita i dr.

Svakako pogledajte slikovni prikaz vježbi na Vibro platformi.

Ipak, i u pristupu vibro treningu razlikujemo se od drugih fitness/wellness centara. Kod njih se vibro trening provodi isključivo na vibro platformi i traje cca. sat vremena.

Mi smatramo da je samo 15 minuta na platformi više nego dovoljno, a najbolji se rezultati postižu kad se ona kombinira sa cardio spravama, te funkcionalnim Freemotion spravama.

Fitness centar "Dream gym"
AV. V. Holjevca 5 (preko puta Avenue Mall-a u sklopu Graditeljske škole)
SOPOT – NOVI ZAGREB (besplatan parking iz Ehrlichove ulice)
6670 – 514 ili 099 414 9671

Objavljeno 09.03.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!