Vježbaj kod kuće - pogledaj top 50 najpopularnijih rekvizita za kućni trening!

Osobni fitness trener by DREAM GYM

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

http://www.dreamgym.hr

Okej društvo! Blagdani su iza nas, vrijeme je za novogodišnju odluku. Odlučili ste konačno nešto konkretno napraviti za sebe i od sebe! Konačno ste se odlučili riješiti "šlaufića" oko struka i dotjerati kondiciju! Naravno, prvo vam na pamet pada teretana. Da, ali...

Možda se ubrajate u grupu onih koji su već probali, ali mjeseci boravka u teretani nisu dali očekivane rezultate. U čemu je problem? Nažalost, često se treneri u teretanama ne "pretrgnu" previše kako bi vas uputili u sve tajne treninga. Ali, možda su treneri sasvim korektno odradili svoj dio posla, ali vama se jednostavno "ne da"! Snaga volje je veliki problem u mnogih vježbača i oni se jednostavno vrte u krug. Postoje vrlo kvalitetni i učinkoviti grupni programi, ali što ako spadate u individualce koji vole vježbati sami?

Kao sasvim logično rješenje nameće se angažiranje osobnog fitness trenera. Danas to više ne bi smio biti nikakav tabu, luksuz ili nešto slično. Jednostavno trebate donijeti racionalnu odluku, da u relativno kratko vrijeme uz pomoć eksperta dođete do željenih rezultata.

Zadatak osobnog trenera je da nakon uvida u vaše početno stanje izradi program treninga, prehrane i da vas prati tijekom cijelog trenažnog procesa. On je tu da vas motivira i da iz vas "izvuče" maksimum. Naravno, to ne znači da ćete "četveronoške" izlaziti iz dvorane nakon treninga. Iskusan trener znat će dozirati trening, primjerice ako ste tog dana umorni od posla, trening će biti relaksirajućeg intenziteta i sl. U svakom slučaju, klijent bi se trebao iz dana u dan osjećati sve bolje i poletnije!

Tu se nameće logično pitanje kako odabrati kvalitetnog osobnog trenera. U fitness centru Dream gym rade kvalificirani treneri, ali i oni "samozvani". Nažalost, ponekad ni diploma nije garancija kvalitete. Dakle, oprez! Predlažem da se dobro raspitate, obiđete nekoliko fitness centara i temeljito "prosurfate" internetom.

Osobno dugi niz godina radim kao osobni fitness trener, te ću vam ovom prilikom predstaviti svoj originalni trening sustav - "Dream gym mania" , koji sam godinama razvijao i usavršavao. Taj sustav nastao je kao sinteza različitih sportova kojima sam se bavio (teretana, dizanje utega, boks, nogomet, tenis, skijanje... i naravno diploma Kineziološkog faksa – usmjerenje fitness!). Upravo zbog te "širine" ovaj sustav je vrlo učinkovit i vrlo primjenjiv kako na rekreativce, tako i na profi sportaše.

"Dream gym mania" je sinergija 4 čimbenika koja zajedno idealno funkcioniraju. Tu ubrajamo tradicionalni i cardio fitness, funkcionalni fitness, te fit box i po tome je ovaj sustav jedinstven. Naglasak je na kružno-intervalnom obliku treninga i izvodi se uz pomoć najrazličitijih i najmodernijih trenažera i fitness sprava.

TRADICIONALNI FITNESS - V-Gym profi – izotoničke sprave
FUNKCIONALNI FITNESS - Freemotion fitness sprave + ostali trenažeri: medicinke, bučice, kettlebells, BOSU balanseri, fit lopte, "ljestve" agilnosti, "bodyweight", pliometrija, TABATA intervali
CARDIO FITNESS - Trake za trčanje, steperi, elipteri (orbitrek), bicikl ergometri, veslački ergometri, spinning bicikli, mini trampolini, vijače
FIT BOX (FITNESS BOXING) – rekreativni boks

Grupni programi koji se provode po načelima sustava "Dream gym mania" su:

Free motion 45 total body – kružno-intervalni trening
Fit box & Free motion – sinergija kružnog treninga i rekreativnog boksa

Većina teretana funkcionira kao spoj tradicionalnog i cardio fitnessa. Maksimalnu učinkovitost ovom sustavu, kao i raznolikost, te neograničeni broj trening kombinacija daju ostala 2 čimbenika – funkcionalni fitness i fit box.

Dakle, ako ste otvoreni za nove izazove i spremni uz smijeh i nešto znoja u kratkom vremenu doći do željene linije i dobre forme, bilježimo se sa štovanjem!

Dodatne informacije o programima koje nudi Fitness centar DREAM GYM (Sopot-Novi Zagreb) možete dobiti na 01 6670-514, kao i na http://www.dreamgym.hr

Tomislav Dolušić, prof.
Osobni fitness & fit box trener

Objavljeno 12.01.2009.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!