Klikni i iskoristi do 30% popusta na fitness kardio sprave

Jedinstven poslovni koncept - Total body studio by Dream Gym

Image

Total body studio

Razmišljate li o pokretanju vlastitog fitness posla, iskoristite jedinstvenu poslovnu priliku! Dolka sport d.o.o. u suradnji s fitness centrom Dream gym donosi Vam originalan koncept: fitness studio za osobni trening – Freemotion 45 total body studio.

Ovaj koncept temelji se na originalnom i super učinkovitom sustavu treninga Dream gym mania koji se potvrdio u praksi,a kojeg je osmislio kineziolog Tomislav Dolušić, osobni trener s dugogodišnjim iskustvom. Ovaj trening sustav se s velikim uspjehom već nekoliko godina provodi u fitness centru Dream gym u Zagrebu.

Freemotion 45 total body bazični je program ovog trening sustava. Program je nastao polazeći od činjenice da trening mora biti interesantan, raznolik, kratak i vrlo učinkovit. Program je prilagođen svim dobnim skupinama, ženama i muškarcima, početnicima i naprednim vježbačima. Izuzetni rezultati postižu se i u radu s profesionalnim sportašima.

MAKSIMALNO SAGORIJEVANJE VIŠKA KILOGRAMA, SNAGA I IZDRŽLJIVOST U SAMO 45 EKSPLOZIVNIH MINUTA!

To je varijanta kružno-intervalnog treninga gdje se izmjenjuju aerobni i anaerobni intervali. Interval rada na stanici traje 30 – 60 sekundi, a između stanica nema odmora. Tek na kraju kruga slijedi odmor 2 – 3 minute. Trening traje 45 eksplozivnih minuta i vjerujte, to je više nego dovoljno! Svatko radi u svojoj aerobnoj zoni i potrošnja kalorija je maksimalna! Najbolje je to što dok topimo višak kilograma, istovremeno dobivamo snagu, izdržljivost i definiciju!

Total body studio

Freemotion 45 total body program odlično funkcionira u praksi kao individualni i grupni program. Kao individualni program u sklopu programa OSOBNI TRENER u varijantama 1:1 (1 klijent – 1 trener) i 2:1 (2 klijenta – 1 trener). Grupne programe dijelimo na male grupe (3 – 6 polaznika) i velike grupe (7 – 12 polaznika).

FITNESS KONZALTING & FRANŠIZA - JEDINSTVENA FORMULA 3 X 3

Mnogi članovi fitness centra Dream gym prepoznali su sve prednosti ovog jedinstvenog programa. Ponukani svakodnevnim upitima i mejlovima iz cijele Hrvatske i regije, Dolka sport d.o.o. i Dream gym pokrenuli su fitness konzalting i franšizu programa Freemotion 45 total body.

Dolka sport d.o.o. ekskluzivni je zastupnik Freemotion sprava za RH i regiju, te pružatelj franšiznih usluga trening sustava Dream gym mania. Koncept je temeljen na jedinstvenoj formuli 3 x 3, odnosno sinergiji 3 čimbenika poslovne filozofije i 3 čimbenika trening filozofije.

POSLOVNA FILOZOFIJA– koju čine Freemotion fitness sprave (Hardware), originalni trening programi, te certificirani treneri za provođenje tih programa (Software).

  1. SPRAVE – Freemotion fitness sprave – sprave koje su na fitness tržištu napravile pravu revoluciju; one čine bazu ovog programa, a nadopunjuju se sa ostalim vrhunskim trenažerima.
  2. PROGRAMI – Freemotion 45 total body (bazični program), Fit box & Freemotion (kombinacija kružnog treninga i rekreativnog boksa; izuzetno popularan program koji u praksi daje odlične rezultate), Cardio & Vibro pilates (najnoviji originalan program, odlično prihvaćen, kombinacija klasičnog pilatesa, kružnog i vibracijskog treninga), Power Yoga (prokušan program koji se odlično nadopunjuje s našim programima i u kojem se također koriste cardio i vibro trenažeri), Osobni trener (sinteza svih navedenih programa; provodi se individualno ili u paru).
  3. TRENERI – Certificirani treneri su velika vrijednost ovog programa. Oni su obučeni za besprijekornu provedbu svih programa. Obzirom da se svi programi stalno nadograđuju, te da nastaju novi, za trenere je osigurano permanentno usavršavanje. Kineziolog Tomislav Dolušić nalazi se na čelu ovog uigranog tima i svojim autoritetom garantira vrhunsku uslugu svim članovima, kao i uvijek svježe i raznolike programe.

TRENING FILOZOFIJA sastoji se od sinergije 3 važna čimbenika: funkcionalni, vibracijski i cardio trening. Kao što smo napomenuli, trening traje 45 minuta, a svaki od ova 3 čimbenika traje po 15 minuta!

  1. FUNKCIONALNI TRENING – Za razliku od tradicionalnog, "klasičnog" treninga u teretani, kojim pogađamo samo jednu mišićnu skupinu, funkcionalnim treningom djelujemo na više mišića i zglobova odjednom. Kroz svaku vježbu utječemo na snagu, koordinaciju, agilnost i ravnotežu. To nam omogućuju funkcionalne Freemotion sprave na kojima se može raditi iz svih položaja: stojeći, sjedeći, čučeći, iz iskoraka i sl. Može se raditi posebno desna, te posebno lijeva strana tijela. Pokreti su vrlo prirodni i jednostavni, a opet izuzetno učinkoviti. Posebno ističemo Freemotion Dual Cable Cross– jedinstvenu multifunkcionalnu spravu koja je napravila pravu revoluciju u fitness industriji! Također koristimo i različite trenažere: kettlebells-e, medicinke, bučice, BOSU balansere, fit lopte, trampoline i dr.
  2. Total body studio - Vertex

    VIBRACIJSKI TRENING – Provodi se na najboljoj svjetskoj vibracijskoj platformi – Freemotion The Vertex.Vibracijski trening izuzetno je popularan u svijetu jer skraćuje vrijeme treninga. Vibro platforma može se koristiti kao samostalan trenažer. Ipak, naša iskustva su pokazala fantastične rezultate kada se vibro trening kombinira s funkcionalnim i cardio treningom! Kliknite i pogledajte 3 trening postera vibracijskog treninga by Dream gym - prvi poster, drugi poster i treći poster!

     

  3. CARDIO TRENING – Provodi se na svim vrstama cardio trenažera: trakama za trčanje, bicikl – ergometrima, veslačkim ergometrima, steperima, elipterima (orbitrecima) i dr. I među cardio spravama je Freemotion pokazao svoju inovativnost. Freemotion Incline Trainer je jedina traka na svijetu za trčanje uzbrdo! Postiže se nagib od čak 30 %, dok sve druge trake idu do 15 %! To je izuzetno bitno jer se na višem nagibu hodanjem/trčanjem postiže maksimalno sagorijevanje viška kilograma u kratkom vremenu!

PROSTOR ZA PROVEDBU PROGRAMA – Ovaj program može se provoditi u malim zasebnim studijima i kao izdvojeni dio u postojećim fitness & wellness centrima. Ako se implementira u već postojeće centre (fitness & wellness centri, hoteli, beauty saloni i sl.), podići će ponudu istih na najvišu razinu. Također je idealan za manje privatne hotele i apartmanska naselja. Ako želite kvalitetno opremiti svoj Home gym, ovaj poslovni koncept je savršeno rješenje za Vas!

Studio varijante:

Basic studio (25 – 50 m2; osobni trening 1:1, 2:1, male grupe 3 – 6 polaznika) - Kliknite i pogledajte slikovni prikaz Basic studija!

Silver studio (50 – 75 m2; osobni trening 1:1, 2:1, male grupe 3 – 8 polaznika)

Platinium studio (75 – 150 m2; osobni trening 1:1, 2:1, male grupe 3–8, velike grupe 8-12 polaznika) Ovakav studio nalazi se u fitness centru Dream gym. U njemu se provode svi navedeni programi i služi kao show room Freemotion sprava.

ISPLATIVOST PROJEKTA

Ako želite pokrenuti vlastiti fitness posao, otvoriti studio za osobni trening i trening malih grupa, nisu Vam potrebna velika ulaganja! Za opremiti FREEMOTION 45 TOTAL BODY BASIC STUDIO (veličina 25 – 50 m2) dovoljne su 3 bazične sprave: Freemotion Dual Cable Cross – multifunkcionalna sprava, Freemotion The Vertex – vibracijska platforma i jedna cardio sprava -Freemotion Incline Trainer – traka za trčanje uzbrdo ili neki drugi cardio trenažer. Naravno, uz ove 3 bazične sprave dobro bi bilo dodati još neke trenažere poput kettlebells-a, bučica, medicinki i sl. Zbog ekonomičnosti, u obzir dolaze i reparirani trenažeri (2 – 3 godine stare sprave, ali kompletno obnovljene).

Već s ovakvim opremljenim studijom, radeći po programu Freemotion 45 total body, svojim članovima možete pružiti vrhunsku i originalnu uslugu, na njihovo i Vaše zadovoljstvo! Iskoristite period fantastičnih promo cijena Freemotion sprava i franšize. O svemu se detaljno možete informirati na www.dreamgym.hr, te poslati upit na [email protected]. Također možete navratiti u fitness centar Dream gym u Zagrebu (info 6670 – 514) i isprobati u praksi Freemotion sprave i programe.

Ovom prilikom možemo najaviti skoro otvorenje prvog FREEMOTION 45 TOTAL BODY BASIC studija u Zagrebu, u Savskoj ulici (iznad pivnice Medvedgrad). Više o tome saznajte u NOVOSTIMA na www.dreamgym.hr.

Slijedite intuiciju, prepoznajte ovu originalnu poslovnu priliku! Naš tim stoji Vam na usluzi za sva Vaša pitanja i sugestije. Osjetite moć pokreta!

Isto tako možete pogledati i PDF brošuru na 30 str. - Total body studio by dream gym!

Tražimo kvalitetne suradnike (trenere, sportske entuzijaste) za terensku prodaju i promidžbu naše franšize i Freemotion sprava. Zainteresirane molimo da nam se jave na dole navedeni mail ili mob.

Total body studio

Objavljeno 16.06.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!