Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Osjetite moć pokreta by DREAM GYM!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Dugo toplo ljeto je iza nas, vrijeme je za nove izazove. Neki su preko ljeta uspjeli zadržati dobru formu, a neki od nas su se prepustili raznim užicima, zato je vrijeme za lagano dotjerivanje forme.

Na početku sezone uvijek se postavlja pitanje: "Koji fitness program odabrati?" Možda vam je pomalo dosadio dosadašnji ritam u teretani, na pilatesu ili na nekom od aerobic programa. Dopustite da vam stručni tim fitness centra "Dream gym" ponudi svoje programe, uz pomoć kojih ćete, uvjereni smo, vrlo brzo postići pravu formu i riješiti se suvišnih kilograma.

Naš originalni trening sustav Dream gym mania bazira se na sinergiji 4 glavna trening čimbenika: tradicionalni i funkcionalni fitness, cardio fitness, te fit box. Programi temeljeni na načelima ovog trening sustava sustavno se nadograđuju i usavršavaju, a svakodnevno u praksi naši zadovoljni članovi potvrđuju njihovu učinkovitost.

Maksimalno sagorijevanje viška kilograma, snaga i izdržljivost u samo 45 eksplozivnih minuta!

Da, to vam nudi Freemotion 45 total body workout – naš već dobro poznati i izuzetno popularan grupni program, baziran na kružno – intervalnom treningu. Bilo da ste početnik ili napredni vježbač, uz naš originalni trening program garantiramo vam brz napredak. Kružni trening u kombinaciji s našim trenažerima jamči raznolikost na svakom treningu. Tabata protokol samo je jadan od mnogih trening varijanti koje koristimo u našem programu. Trening "proleti" u trenu, a zadovoljna lica naših članova sve govore.

Pokrenite se i osjetite moć pokreta!

U našoj jedinstvenoj Freemotion dvorani doživite čudesnu moć funkcionalnog treninga! Freemotion funkcionalni trening nudi vam treniranje na inovativnim i originalnim Freemotion spravama. U svakoj vježbi aktivira se više mišića i zglobova, "imitiraju" se pokreti iz svakodnevnog života. Nakon treninga osjećat ćete se lagano i zadovoljno.

Izbacite iz sebe negativnu energiju i naučite osnove rekreativnog boksa!

Fit box & Freemotion također spada u naše provjerene i vrlo popularne grupne programe. To je sinergija kružnog treninga i rekreativnog boksa. Takav originalan pristup treningu daje odlične rezultate. U kratkom vremenu savladate osnove boksa, te istovremeno stječete zavidnu razinu kondicije. Ovaj program jednako je popularan među ženama i muškarcima bez obzira na dob.

Ne kvantiteta nego kvaliteta!

Sve se više članova odlučuje za usluge osobnog fitness trenera. Trenira se po načelima trening sustava "Dream gym mania" zbog čega garantiramo brz uspjeh. Ovaj program obuhvaća izradu trening programa, programa prehrane, te redovito praćenje i provjeravanje napretka. Trening je relativno kratak, ali zato vrlo učinkovit! Prošlo je vrijeme "maratonskih" treninga i "četveronožnih" izlazaka iz dvorane. 45-60 minuta sasvim je dovoljno za kvalitetan trening, naravno pod stručnim vodstvom naših trenera.

Cardio pilates – kombinacija cardio kružnog treninga i klasičnog pilatesa također je odlično prihvačen program iz ponude našeg fitness centra. Freemotion 45 manager program – trening za žene - naš je novi pojedinačni program u ponudi, prilagođen svima s malo vremena na raspolaganju. A ako ste na moru, provedite ugodno jutro uz naš program Fit on the beach!

TERETANA & CARDIO FITNESS

U fitness centru "Dream gym" koristimo vrhunske fitness sprave i trenažere u 2 dvorane. Našim članovima je na raspolaganju veliki izbor tradicionalnih (izotoničkih sprava), funkcionalnih (Freemotion) sprava, cardio sprava (trake za trčanje, elipteri-orbitreci, steperi, bicikl-ergometri, veslački ergometri, spinning bicikli), te mnogi trenažeri (vreće za boks, bučice, kettlebells-i, BOSU balanseri, fit lopte, medicinke i još mnogo toga).

Trudimo se u naše trening programe uvoditi razne novitete, a u našem Centru možete zatražiti besplatni promo DVD "Dream gym mania" na kojem su prikazani svi naši programi. Najbolju potvrdu da smo na dobrom putu dobili smo pozivom da promoviramo naš DVD i program na štandu Freemotion-a, na najvećem svjetskom sajmu fitness opreme, održanom u svibnju 2009. u Essenu u Njemačkoj. Kako je bilo na sajmu, pročitajte i pogledajte u članku – FIBO 2009 by Dream gym.

Feel the power of the motion!

Uvjereni smo da će vas naša trening filozofija i vizija potaknuti da navratite do nas i uvjerite se u učinkovitost naših programa!
Radujemo se vašem dolasku!

Fitness centar "Dream gym"
AV. V. Holjevca 5 (preko puta Avenue Mall-a u sklopu Graditeljske škole)
SOPOT – NOVI ZAGREB (besplatan parking iz Ehrlichove ulice)
6670 – 514 ili 099 414 9671

Objavljeno 14.09.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!