Akcija: do 30% popusta na najpopularnije kardio fitness sprave

HARD BODY – u 12 tjedana do forme života!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Hard body je kompletan fitness sustav, koji će vas kroz 12 tjedana dovesti do forme života!

To je vrlo intenzivan trening, a namijenjen je provedbi u vašem stanu, kući, garaži, parku, plaži, hotelskoj sobi. Postoji i prilagođen Hard body grupni program vježbanja. Osnivač Hard Body sustava je Tomislav Dolušić, koji je preko 20 godina svog profesionalnog fitness iskustva spojio u ovaj program.

Trening program se sastoji od 9 originalnih treninga, koji se nalaze u kompletu od 5 DVD-a, kao i u knjizi, vodiču treninga i prehrane. Plan prehrane sastavile su vrsne nutricionistice, Diana Gluhak i Alma Letić.

Ovaj program namijenjen je svim punoljetnim osobama, ženama i muškarcima. Gornje granice nema.

Cilj Hard body sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. Što znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob!

Dobiti ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.

Hard body sustav se provodi uz pomoć 3 najmoćnija trenažera, a to su kettlebell ili girja, suspenzijski trenažer, te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe.

Kroz 12 tjedana, proći ćete i savladati preko 300 različitih, originalnih i iznad svega opako učinkovitih vježbi.

Prednost Hard body sustava je da se trenira samo 4 x 45 - 50 min tjedno! Zaista nije više potrebno trenirati 6 x po 2 sata tjedno, gubiti vrijeme na dolaske i odlaske u teretanu, ako za to nemate vremena.

To je sve moguće zato jer se u ovom programu primjenjuju najnovija dostignuća u funkcionalnom treningu. Tzv. visoko intenzivan intervalni trening zaista je superioran način treniranja.

Hard body trening možete provoditi doslovno bilo gdje. Potrebni su vam navedeni rekviziti, kettlebell, suspenzijski trenažer, vlastito tijelo, strunjača te samo 2 m prostora.

Sugeriram vam da svakako napravite inicijalna i završna mjerenja i testiranja, kao što su opisana u knjizi, te da prođete testiranje, prikazano na DVD-u. Rezultati testova bit će nam odličan pokazatelj naše Hard body transformacije, te snažan motivacijski čimbenik.

Hard body team

Hard body team

Iris Rajčić, Ivan Kavran, Antonija Ivičak, Dušan Bućan ,Lucija Šerbedžija, Danijela Martinović, Danijel Vovk, Mojca Škof, Danilo Šerbedžija, Tomislav Dolušić.
Nutricionistice: Diana Gluhak & Alma Letić

Hard body komplet –knjigu plan treninga i prehrane + DVD box set 5 DVD-a, možete kupiti po zaista povoljnoj cijeni, od 250,00 kn

Hard body

Poznati o Hard body-ju:

Treniram cijeli život. Isprobala sam mnogo trening sustava i programa, ali zaista me nije ni jedan toliko oduševio, poput Hard body-ja. Osjećam se fantastično!
Danijela Martinović, pjevačica

Vidimo se na prvom treningu!

Vrijeme je za – Hard body!

Hard body transformacija

Hard body transformacija

Hard body komplet – knjigu plan treninga i prehrane + DVD box set 5 DVD-a, možete naručiti na fitness.com.hr webshopu.

Objavljeno 07.01.2020.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!