
Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu
Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:
Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)
Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!
Ekskluzivna ponuda
Brownie, ta svima omiljena kućna slastica. Da, jedan je to od onih kolača koje uvijek rado pravimo, a tako je bilo i ovih dana.
S obzirom da je nekim ukućanima u posljednje vrijeme gluten počeo jako škoditi, morali smo neke stvari prilagoditi, a ova bezglutenska verzija brownieja uopće nije komplicirana.
I da, volimo kad su čoko brownieji baš jako čoko pa onda dodamo i komadiće čokolade. Vi možete, i ne morate.
Sastojci:
- 140 g bezglutenskog brašna
- 20 g bio kakaa (naruči ovdje)
- 200 g brezinog šećera (naruči ovdje)
- 80 ml kokosovog ulja (naruči ovdje)
- 1 mahuna vanilije
- 200 g rastopljene tamne čokolade za kuhanje (naruči ovdje)
- 240 ml sojinog mlijeka
- 100 g tamne čokolade, izrezane na komadiće (naruči ovdje)
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 160°C i obložite četvrtasti pleh (20x20 cm) papirom za pečenje. U veću posudu dodajte brašno, bio kakao, brezin šećer i promiješajte.
Potom dodajte ulje, vaniliju, otopljenu čokoladu i sojino mlijeko, pa opet promiješajte. Dodajte čokoladu narezanu na komadiće i još jednom promiješajte.
Prebacite smjesu u pleh za pečenje, poravanajte i zagledite. Stavite kolač u pećnicu i pecite ga oko 25-30 minuta.
Objavljeno 10.04.2021.