Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Bezglutenski ručak: Rižini rezanci s povrćem iz woka

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Uz malo truda
2 osobe
15min

Bezglutenska hrana danas je sve prisutnija u mnogim kućanstvima. Složiti bezglutenski obrok zbilja više nije neka filozofija, pa evo, danas je ne meniju jedan vrlo jednostavan.

Riječ je o bezglutenskim rižinim rezancima s povrćem iz woka. Ovo je jedno od onih jela koje vole svi. Sada možete i vi. I da, dozvoljeno je kombinirati raznovrsno povrće. 

Sastojci:

  • 150 g rižinih rezanaca
  • 2 žlice bezglutenskog soja sosa
  • 1 manji luk
  • 100 g šampinjona
  • 1 tikvica
  • 1 veća mrkva

Priprema:

Stavite veću količinu vode da provrije, a povrće narežite na trakice. U dobro zagrijan wok na malo kokosovog ulja stavite luk da se prži. Miješajte čitavo vrijeme.

Kad je luk na pola gotov dodajte mrkvu, a tek kad mrkva omekša dodajte gljive. Nakon gljiva tikvicu.

Kad je povrće skoro gotovo dodajte soja sos, sve dobro promiješajte i smanjite vatru.

Zakuhanu vodu maknite s vatre i u nju stavite rižine rezance. Promiješajte i pustite da se omekšaju oko 2-3 minute. Ocijedite rezance i dodajte ih povrću i gljivama.

Objavljeno 20.08.2020.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Popularni recepti

Popularni recepti