Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Savršenog okusa i bez pečenja: Raw cheesecake cupcakes

Image

Veganski, raw desert kojeg jako volimo jesti, ali i pripremati jer nema kuhanja, pečenja ni neke velike potrebne količine znanja za pripremu ovog deserta. Samo vam treba malo jači kuhinjski blender.

raw cupcakes

Sastojci (za oko 7 komada):

Podloga:

Krema:

*kokosovo vrhnje je onaj čvrsti dio na vrhu limenke s kokosovim mlijekom, pazite da ne ne protresete limenku tako da rijetki dio (tekućina) ostane dolje, a vi možete lakše obrati ovaj gornji dio vrhnja

raw cupcakes

Priprema:

  1. Za podlogu u blenderu sameljite orahe i ocijeđene datulje, dok se ne povežu i potpuno usitne. Dodajte zatim mljeveni kokosov čips te cimet. Po potrebi dodajte ½ žličice vode ako je smjesa presuha. Sve se mora dobro povezati, a zatim ovu smjesu utisnite u dno silikonskih kalupića za muffine. Zagladite prstima ili žlicom te stavite u zamrzivač dok pripremate kremu.
  2. Indijske oraščiće koji su bili namočeni preko noći (ili barem 4-5 sati) ocijedite. Stavite ih u očišćeni blender zajedno s kokosovim vrhnjem, agavinim sirupom, limunovim sokom, aromom vanilije i kokosovim uljem te sve izblendajte oko 2 minute dok ne dobijete potpuno glatku kremu.
  3. Polovicu te kreme izlijte u polovicu pripremljenih kalupa s podlogom, a u ostatak kreme dodajte smrznute maline te ponovno sve izmiksajte. Zatim tu rozu kremu izlijte na preostale podloge, tako da dobijete cupcakese različitih boja. Sve zagladite i poravnajte te stavite u zamrzivač preko noći.
  4. Prije posluživanja stavite cupcakes u hladnjak na par sati. Dekorirajte smrznutim malinama i poslužite.

raw cupcakes

Objavljeno 06.01.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!