Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Kraljevski sendvič s nadjevom od špinata i sira

Image
Jednostavno
1 osobe
15min

Izolacija me baš pošteno natjerala na kuhanje, promišljanje o hrani, redovitom pripremanju obroka... Trudim se da je uglavnom sve raznovrsno i zdravo, ali povremeno si ugodim. Jer to jedino ima smisla.

Kad mi se nešto jede, onda si to u priuštim, pa mi se tako ovih dana jeo sendvič. Stvarno se ne sjećam kad sam si pripremila takvu vrstu obroka, pa reko kad je bal nek je bal.

Odlučila sam da to bude neka malo "ekstravagantnija" verzija sendviča, a ne klasik sir šunka. Iako, realno , i taj jako volim.

U cijelu priču umiješala sam i malo špinata jer mi je baš dan prije stigla kašetica svježeg povrća od jednog OPG-ovca. Da ne duljim previše, evo kakav sam si to carski sendvič pripremila. Možda vas inspirira, a možete ga i nadograditi.

Sastojci:

  • 2 šnite kruha
  • 1 žlica maslaca
  • 50 g svježeg špinata
  • 1 režanj češnjaka
  • 50 g naribanog sira po želji
  • himalajska sol
  • papar

spinat

Priprema:

Kratko popržite češnjak na maslinovom ulju. Dodajte sol i papar. Ubacite špinat, promiješaj pa ga kratko pirjajte dok ne "uvene".

Šnitu kruha namažite maslacem i lagano ga tostirajte na tavi. Kada poprimi malo boje, izvadite ga, stavite nadjev od špinata i sir.

Preklopite potom drugom šnitom pa još kratko vratite na tavicu kako bi se sir otopio. Poslužite odmah i uživajte

Objavljeno 07.04.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Popularni recepti

Popularni recepti