Nicole Kidman: Fitness mi je u krvi!
Lifestyle

Nicole Kidman: Fitness mi je u krvi!

Nije tajna da legendarna visoka i vitka Nicole Kidman pazi na svoje tijelo. Dovoljno je samo ju pogledati!

Nicole Kidman Nicole Kidman

Nakon rođenja kćeri Sunday Rose, atraktivna je glumica izjavila kako je uživala u svojim novostečenim oblinama. "Cijeli sam život imala pomalo androgino tijelo stoga su grudi bila dobrodošla promjena", izjavila je za Daily Mail. No, ova se 42-godišnja glumica sada priprema izgubiti svoje obline u sklopu priprema za novu ulogu – ulogu muškarca.

Kidman uskoro započinje sa snimanjem filma The Danish Girl u kojem će tumačiti Einara Wegenera, prvog u svijetu post operativnog transeksualca. Obzirom na njenu očitu strast prema fitnessu tesanje figure za ovu ulogu neće biti teško – pogotovo jer joj je trčanje u krvi. "Tako nas je tata naučio – on trči maratone", izjavila je glumica za časopis SHE. Glumičin otac ne samo da drži sebe u formi već i cijelu obitelj. "Ima 71 godinu i trči 16 km. S unukom Sunday na leđima zna satima planinariti", kaže Kidman.

Nicole Kidman trči

Iako veći dio života provodi u centru pozornosti, Kidman je uspjela zadržati zdravi pristup prema svome tijelu i kaže kako se više voli fokusirati na zdravlje nego opterećivati se brojkama na vagi. Priznala je kako njen brak sa senzacijom country glazbe Keithom Urbanom zna odvesti u kalorične vode, ali dodala je: "Visoka sam 182 cm i ne moram toliko paziti na težinu koliko na kolesterol".

Izvor slika: dailymail.co.uk, fitsugar.com, people.com

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • Omiljena vježba Vanesse Williams x 2
    Život Vanesse Williams nikad nije dosadan. Usprkos svim obavezama glumica triput tjedno vježba na stazi za trčanje, diže utege i rješava križaljke. Pročitajte njezin broj 1. dijetni savjet, koje su j...
  • Jada Pinkett Smith: u najboljoj formi ikad x 2
    Nemojte joj zamjeriti jer ima sve! Jada Pinkett Smith priznaje kako se suočava sa istim izazovima kao i svi mi: održavajući karijeru vatrenom, brak začinjenim i tijelo vrućim.
  • Emma Bunton: moja duga borba s trudničkim kilogramima x 5
    Danas izgleda graciozno i u formi, ali 17 mjeseci nakon rođenja prvog djeteta Emma Bunton je priznala kako je to bio dugačak i težak put. Bivša Spice Girl je na lansiranju Hovis Wholemeal Challenge pr...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 26.01.2010
Piše:
Ivana Ajduković