Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Nicole Kidman: Fitness mi je u krvi!

Image

Nije tajna da legendarna visoka i vitka Nicole Kidman pazi na svoje tijelo. Dovoljno je samo ju pogledati!

Nicole Kidman Nicole Kidman

Nakon rođenja kćeri Sunday Rose, atraktivna je glumica izjavila kako je uživala u svojim novostečenim oblinama. "Cijeli sam život imala pomalo androgino tijelo stoga su grudi bila dobrodošla promjena", izjavila je za Daily Mail. No, ova se 42-godišnja glumica sada priprema izgubiti svoje obline u sklopu priprema za novu ulogu – ulogu muškarca.

Kidman uskoro započinje sa snimanjem filma The Danish Girl u kojem će tumačiti Einara Wegenera, prvog u svijetu post operativnog transeksualca. Obzirom na njenu očitu strast prema fitnessu tesanje figure za ovu ulogu neće biti teško – pogotovo jer joj je trčanje u krvi. "Tako nas je tata naučio – on trči maratone", izjavila je glumica za časopis SHE. Glumičin otac ne samo da drži sebe u formi već i cijelu obitelj. "Ima 71 godinu i trči 16 km. S unukom Sunday na leđima zna satima planinariti", kaže Kidman.

Nicole Kidman trči

Iako veći dio života provodi u centru pozornosti, Kidman je uspjela zadržati zdravi pristup prema svome tijelu i kaže kako se više voli fokusirati na zdravlje nego opterećivati se brojkama na vagi. Priznala je kako njen brak sa senzacijom country glazbe Keithom Urbanom zna odvesti u kalorične vode, ali dodala je: "Visoka sam 182 cm i ne moram toliko paziti na težinu koliko na kolesterol".

Izvor slika: dailymail.co.uk, fitsugar.com, people.com

Objavljeno 26.01.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!