Akcija: do 40% popusta na odabrane trake za trčanje

Uživajte u svojem tijelu !

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Samo da su vam noge duže, da vam je struk tanji, da skinete jastučiće sa butina. Eh, da još nemate celulit i nekoliko kila viska... gdje bi vam bio kraj? Kad bi ovo, kad bi ono?

Dokle ćete gledati naslovne stranice modnih časopisa i misliti da je izgled "kostura" koji hoda prosto neodoljiv? Skidate se pred partnerom u mraku, odlazite do kupaonice uvijeni u ogrtač. Ogledala i vage koje govore zaobilazite kao crne mačke na ulici.

Vječito strepite da niste dovoljno zgodni za vašeg partnera i da će uvijek gledati neku drugu na ulici. Pa ako nastavite trzati i kočiti se na svaki pogled upućen vašem tijelu, onda ga ne možete ni kriviti. Zašto se ne biste opustile?

Prelistajte neku knjigu ili časopis, gledajte portrete i radove - žene raznoraznih oblina koje poziraju na plažama i prosto uživaju u svome tijelu. Da li biste to mogli biti i vi?

Volite Mars čokoladice, ali vam nova dijeta to ne dozvoljava. Počastite se čokoladicom iako to nije po propisu, uživajte u njoj i osjećat ćete se divno i opušteno- zadovoljno. Pijte vodu i svuda je sa sobom nosite.

Nemate vremena za vježbe, aerobik ili plivanje. Nije da nemate vremena nego vam se ne ide. Nađite društvo i upišite se što prije, nikada nije kasno.

Nemojte sada prestati jesti, nego prestanite jesti ispred televizora. Najviše ćete pojesti za kratko vrijeme i ništa nećete primjetiti. Dok samo jedan film traje, vi možete pojesti skoro dva vaša obroka, i zato se čuvajte gledanja televizijskog programa i hrane u isto vrijeme.

Sviđa vam se Madonna ili J. Lopez? Umjesto što ih samo gledate u spotovima i divite im se - približite im se. Neka vam one budu prijeko potrebna motivacija i neka vam njihov izgled da snagu da se potrudite oko sebe.

Nije teško. Njihove slike okačite na frižider, nabavite još jedno ogledalo i stavite ga i u spavaću sobu da biste se mogli gledati tokom cijelog dana, pa čak i ujutro dok prolazite pored njega u donjem rublju. Vidite kako stvarno izgledate. Jedno je gledati se u zimskoj odijeći i pravdati se gomilom slojeva na sebi, a drugo ugledati se u donjem rublju. Budite iskreni.

Igrajte. Eksperimentirajte sa svojim tijelom i ne štedite ga suviše, jer ćete u starosti imati za to vremena na pretek. Krećite se, potrčite za nekim, idite uz stepenice ili šetajte po gradu u visokim potpeticama. Budite ženstveni i nosite vaše kilograme sa mačkastim hodom. Uživajte u tome što ste žensko i što nosite suknju.

Za početak prihvatite vaše tijelo onakvo kakvo je. Ukoliko ste uporni u želji da ga promijenite, ne nadajte se da će se to desiti preko noći. Laganim, ali sigurnim korakom idite ka cilju, a u tome vam ne mogu pomoći kupus ili jogurt dijete, koje, po navodima, za tjedan dana skidaju 3-5 kilograma.

Do proljeća se stvari mogu promijeniti i jedan konfekcijski broj smanjiti samo ako se vi potrudite i zavolite svoje tijelo.

Objavljeno 17.10.2006.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!