Velika akcija: do 30% popusta na najpopularnije kardio fitness sprave

Insanity Max:30 – U 30 minuta na dan do najboljih rezultata u životu!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Sve proizvode za ostvarenje svojih fitness ciljeva pronađi u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Pisali smo nedavno o Insanity fitness programu, kao jednom od najzahtjevnijih programa koji pomažu vježbačima izgubiti višak kilograma i steći fantastičnu kondiciju. Nakon što je svojim Insanity programom pokorio svijet Shaun T je osmislio novu verziju ovog programa: Insanity Max:30!

Što je Insanity Max:30?

Insanity Max:30 je, kako stoji na službenoj stranici ovog programa, "najluđih 30 minuta u vašem danu za najbolje rezultate u vašem životu!". Čini se da je idejni tvorac Insanity programa vježbanja, Shaun T podigao ljestvicu na prvoj verziji Insanityja za potpuno lude rezultate koje može doseći svaki vježbač koji se odluči za ovaj način treniranja. Uz program vježbanja, uz Insanity Max:30 vježbači dobivaju i plan prehrane koji je prilagođen ovoj vrsti treninga i njegovim rezultatima.

Rezultat nove verzije Insanityja su "nevjerojatno izrezana i mišićava tijela", za to je potrebno samo 30 minuta ovog intenzivnog treninga na dan. "Nakon 60 dana, nećete se prepoznati u ogledalu", obećaju.

Radi se o 30 minuta vježbanja izrazito visokog intenziteta, pa se od početnika ni ne očekuje da od početka uspiju odraditi cijeli trening. "Ako ste prvi put na Insanity Max:30 treningu, budite zadovoljni ako odradite 3 minute. Svaki put odradite barem 30 sekundi duže i obavezno vodite dnevnik s vremenima koliko ste izdržali. Zapišite svaki put vrijeme gdje ste stali: to je vaš MAX OUT. Nakon 60 dana, uspjet ćete odraditi cijeli trening, a - izgledat ćete fantastično!", ističu.

"Svaki put kad se odlučite za Insanity Max:30 trening, odradite maksimalno koliko možete. Krenite s treningom, kad osjetite da vam ponestaje daha, a da u mišićima osjećate eksploziju, zastanite na tren, odmorite malo i nastavite s treningom do kraja.

Insanity Max:30 nije samo skraćena ili ubrzana verzija Insanityja, radi se o potpuno novom konceptu vježbanja koji s prvom verzijom Insanityja ima zajedničke osobine: visoki intenzitet i vrhunske rezultate.

Insanity Max:30 ne zahtijeva korištenje rekvizita, ni bučica, već se sve vježbe izvode s vlastitom težinom. Za razliku od Insanityja, Insanity Max:30 se sastoji od 150 novih pokreta, a svaki se može zamijeniti vježbom nižeg intenziteta kako bi se prilagodilo osobama koje su u slabijoj formi.

Kako izgleda Insanity Max:30 trening?

Program je podijeljen u dvije faze od kojih svaka faza traje 30 dana. Razlika u fazama je intenzitet vježbanja, dok se trajanje ne mijenja i ostaje na 30 minuta.

U prvom mjesecu izmjenjuje se 5 različitih treninga za svaki dan u tjednu:

  • Cardio Challenge - 30 minuta najtežih kardio sekvenci na izrazito visokom intenzitetu
  • Sweat Intervals - 30 minuta treninga koji će izazvati vikanje, znojenje i ogromnu potrošnju kalorija
  • Tabata Power - mišići će moli za milost tijekom ovog tabata treninga snage u kojem se izmjenjuje 20 sekundi vježbanja i 10 sekundi odmora.
  • Tabata Strength - tabata trening snage BEZ odmora.
  • Friday Fight: Round 1 - ovaj trening je borba između vašeg tijela i glave u kojem želite odraditi što više treninga bez da priznate da više ne možete. U ovom treningu ćete skakati, raditi sklekove, čučnjeve, iskorake, trbušnjake.. na ovom treningu su i mnogi u odličnoj formi "ispustili dušu".

U drugom mjesecu se izmjenjuje 5 novih treninga, za svaki dan u tjednu:

  • Max Out Cardio - kako ističu "ovo je možda najluđi cardio trening koji ste u životu odradili"!
  • Max Out Sweat - što više ovog treninga odradite, to ćete više znoja proliti i kalorija potrošiti. Na ovom treningu će vam biti jasno značenje ideje "duplo više znoja u duplo manje vremena"!
  • Max Out Power - Pliometrijski trening u tabata stilu, ali s dužim intervalima: 45 sekundi vježbanja i 15 sekundi odmora.
  • May Out Strength - Tabata stil rutina u omjeru 45-15 u kojem će vaše ruke, ramena i core potpuno eksplodirati.
  • Friday Fight: Round 2 - "Najteži trening ikad", u svakoj minuti ćete iznova dokazati sebi koliko ste i fizički i psihički jaki da sve ovo izdržite.

"Insanity i Focus T25 su treninzi koji imaju fenomenalne rezultate i koji će vam pomoći izgraditi isklesano tijelo, Insanity Max:30 će učiniti isto to i dodatno - ojačati vašu psihu! Uz Insanity Max:30 u svakom novom treningu ćete probiti svoje granice i izaći iz vlastite komforne zone, a zna se da tek ondje nastaju pravi rezultati. Minutu po minutu, svaki dan ćete napredovati i svaki dan ćete biti zadovoljniji i sobom i svojim rezultatima!", ističe Shaun T.

Insanity Max:30 je program vježbanja čiji je cilj stjecanje „životne forme“ u samo 30 minuta vježbanja na dan. Bez potrebe za opremom, te uz intenzivne treninge kratkog trajanja ovaj program je prilagođen za vježbače koji nemaju puno vremena, žele vježbati od kuće te žele vrhunske rezultate u vrlo kratkom vremenu. Program je prilagođen tome da će rijetko koji vježbač uspjeti odraditi svih 30 minuta treninga od početka ovog programa. No, u tome je i dodatna vrijednost Insanity Max:30 programa: on je izazov za psihu svakog vježbača i samo najuporniji će napredovati, kako s dužinom treninga, tako i s rezultatima koje postižu!

Nakon što ste odradili Insanity Max:30 program u trajanju od 60 dana, krenite ponovo – od početka. Uspoređujte zapisane rezultate! Vaša nova vremena bit će najbolji motivator da nastavite!

Objavljeno 22.06.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!