Proglašeni najbolji suplementi za 2012. godinu!
Prehrana

Proglašeni najbolji suplementi za 2012. godinu!

Proveli smo istraživanje u kojem su posjetitelji fitness.com.hr portala ocijenili najbolje suplemente u 9 raznih kategorija za 2012. godinu. Suplementi koji su ocijenjeni kao najbolji su ujedno i proizvodi poznatih svjetskih brendova koji su već iznimno dugo prisutni u fitness i bodybulding svijetu te i u Hrvatskoj.

Najbolji suplementi za 2013. godini!

Više od 500 glasova je utjecalo na rezultat - najbolji suplementi i brendovi za 2012 godinu su:

Najomiljeniji brend za 2012 godinu:

1. Optimum Nutrition

Optimum Nutrition

Optimum Nutrition je američka tvrtka osnovana 1986. godine, najnagrađivanija u zdravoj i sportskoj prehrani u svijetu za kvalitetu i inovativnost svojih proizvoda.

Najomiljeniji proizvod za 2012 godinu:

1. Optimum 100% Whey Gold Standard

100% Whey Gold Standard

100% Whey Gold Standard je najprodavaniji i po mnogima najukusniji whey protein na svijetu za razvoj mišićne mase.

Najbolji proteinski proizvod:

1. Optimum 100% Whey Gold Standard

100% Whey Gold Standard

Najbolji proizvod za mršavljenje:

1. Dymatize CLA

Dymatize CLA

Dymatize Nutrition je poznati američki brend koji su svojoj ponudi i sadrži popularni proizvod CLA. Dymatize CLA Tonalin sadrži originalni Tonalin® koji pospješuje gubitak masnog tkiva i poboljšava tonus mišića.

Najbolji proizvod za dobivanje mase:

1. Optimum Serious Mass

Optimum Serious Mass

Serious Mass je poznati gainer Optimum Nutrition-a koji sadrži super mješavinu proteina, ugljikohidrata, kreatina, glutamina. vitamina i minerala koji su prijeko potrebni za dobivanje mišićne mase.

Najbolji kreatin:

1. Optimum Creatine Powder

Optimum Creatine Powder

Iznimno popularni Optimum Creatine Powder služi za povećanje snage, energije i za veću mišićnu izdržljivost.

Najbolji glutamin:

1. Optimum Glutamine Powder

Optimum Glutamine Powder

Optimum Glutamine Powder je sastavljen od čistog, visoko koncentriranog L-glutamina koij ubrzava oporavak mišića i jača imunitet.

Najbolji BCAA:

1. Olimp BCAA Xplode

Olimp BCAA Xplode

Olimp BCAA Xplode je specifičan proizvod koji dolazi u tri odlična voćna okusa limuna, naranče i ananasa s visoko kvalitetnim super-mikroniziranim, farmaceutskim amino kiselinama BCAA odlične topivosti. Proizvod je dodatno obogaćen L-Glutaminom.

Najbolji multivitamin:

1. Twinlab DualTabs

Twinlab DualTabs

Twinlab DualTabs sadrži jedinstvenu, najkompletniju i najsnažniju multivitaminsko-mineralnu formulu s 18 vitamina i 13 minerala te enzimima za bolju razgradnju i iskoristivost hrane.

Nadamo se da smo vam pomogli u budućem odabiru suplemenata za vaše potrebe i još bolje sportske rezultate u ovoj godini.

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • Glasajte za najbolje suplemente u 2012. godini! x 22
    Pozivamo sve fitness.com.hr posjetitelje da glasaju u anketi i pomognu nam odabrati najbolje suplemente u 2012. godini. Samo 1 minuta je dovoljno kako bi ispunili anketu. Nakon završetka ankete dobiti...
  • Ubrzavanje oporavka suplementima x 14
    Leucin je esencijalna aminokiselina razgranatih lanaca koja se nalazi u svakom boljem izvoru proteina (mlijeko, meso). Prema američkim istraživačima (dr D. Layman) sveučilišta u Illinoisu, unos leucin...
Na forumu ima 13 komentara na ovu temu
Forum
Jeulz, na koje autore to misliš i koje članove portala? Ne možeš generalizirati, nego konkretno napiši ako iznosiš već takve optužbe.
Zoki
04.02.13. u 19:51
line
Ja nebi nikad kupija CLA, a vidi se da je optimum najpopularniji vrend iako bi ja izabra MVO
zmaj
04.02.13. u 19:52
line
MVP*
zmaj
04.02.13. u 19:52
line
Optimum je najpopularniji brend iz razloga što iznimno dobro kotira na stranim fitness i bodybuidling site-ovima + nude po većini najbolju kvalitetu.
Zoki
04.02.13. u 20:17
line
Ma sve stoji, meni je najbitnije šta niza cjena a da he ok kvaliteta, proba san ja i optimum jednom, samo skupo to
zmaj
04.02.13. u 20:29
line
- po meni je taj CLA bacanje novaca,ja sam koristija od TwinLaba - i nije mi se nešta pokaza - Optimum Nutrition je najpopularniji jer je jednostavno najbolji - uz takvu cjenu se najbolje prodaje,to je jednostavni pokazatelj kvalitete.
sharkman
04.02.13. u 22:15
line
To šta se najbolje prodaje nemora znacit da je najbolji, ima još proizvoda koji su u tom rangu pa su jeftiniji
zmaj
04.02.13. u 22:59
line
Što mislite o Scitec-u i njihovim proizvodima ?
Zvonimir Brle
04.02.13. u 23:08
line
Ko to još koristi scitec oslin obih koje oni sponzoriraju
zmaj
05.02.13. u 00:20
line
Iako vise ne pijem whey (prebacio sam se na konoplju), mogu reci da je ON zaista najbolji, iako bi ja jos odmah uz njega na prvo mjesto stavio Twinlab, a pio sam ih poprilicno dosta, (uz ova dva navedena American Muscle, BioTech, Scitec, Dymatize, Gaspari, Weider, MyProtein, Universal...)..jedini koji su se meni osobno jos svijedli su BioTech..

sto se tice Sciteca, znam da mi se jedino svidalo to sto imaju whey u vreciama (doze po 30g) i bilo je valjda 15 razlicitih okusa ,
CLA nikad nisam koristio, al da podjeli s vama nesto sto sam nedavno gledao na emisiji od Dr. OZ, gdje govori o fat busterima ovisno o tipu tijela (pritom misli na 3 tipa: oni koji imaju masni donji dio tijela-guzica, noge, zatim oni koji imaju masniji dio trbuha, struka, i osobe koje su masne i dolje i gore) i za svaki tip tijela preporuca neki od stvari koji pomazu u mrsaljenju (naravno najprije govori o tome kakavu prehranu bi trebali imati odredena skupina).i uglvanom govori da CLA pomaze
Gabrijel7
05.02.13. u 08:55
line
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 04.02.2013
Piše:
Zoran Rudman