Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Jesu li zaista učinkoviti ketoni maline za gubljenje masnog tkiva?

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Ketoni maline koriste se još od 1965.godine, kada je FDA potvrdio njihovo djelovanje u smanjenju tjelesne težine kao siguran i učinkovit dodatak prehrani tijekom mršavljenja.

Što su ketoni maline?

Malina je korištena tijekom stoljeća u prehrambene i medicinske svrhe. Kao i drugo bobičasto voće sadrži antioksidanse neophodne za očuvanje zdravlja organizma.

Maline

Osim antioksidativnog djelovanja, postala je vrlo popularan dodatak prehrani u svijetu kod mršavljenja i kod svih osoba koje žele postići čvrsto i vitko tijelo.

Kako djeluju ketoni maline:

 1. Povećavaju oslobađanje norepinefrina koji potiče lipolizu

  Lipoliza uključuje razdvajanje triglicerida na molekulu glicerola i tri posebne masne kiseline. Jednom kada masna kiselina difuzijom napusti adipocite, veže se na plazmu albumina (krvni protein) sa kojeg se onda dostavlja aktivnim tkivima gdje može biti iskorištena kao energija. Da bismo gubili tjelesnu masnoće, masne kiseline moraju sagorijevati. Znači ketoni maline ubrzavaju razgradnju masnih naslaga do energije.

 2. Povećavaju razinu adeponektina

  Ketoni maline utječu na lučenje adiponektina, hormona koji upravlja metabolizmom masnog tkiva i pozitivno utječe na imunološki sustav.

 3. Povećava osjetljivost na inzulin, pospješuje metabolizam masti i zaštitu srca i krvnih žila, te na taj način ima korisne učinke u većini poremećaja vezanih uz debljinu i pretilost.

  Osim toga, adiponektin djeluje i protuupalno na imunološki sustav. Kako povećana tjelesna težina smanjuje proizvodnju adiponektina, tako unos ketona maline imaju značajan utjecaj kod povećane tjelesne težine.

 4. Potiču termogenezu čime se povećava stvaranje smeđeg masnog tkiva
 5. Znanstvenici sada vjeruju da smeđe masno tkivo pomaže ljudima u sprečavanju gomilanja prekomjernih kilograma. Debeli ljudi su možda dijelom debeli upravo zato što im nedostaje smeđeg masnog tkiva i ne mogu izgoriti sve kalorije koje unesu hranom.

 6. Povećavaju sagorjevanje postojećih masnoća.
 7. Inhibiraju apsorpciju novih masnoća.

Korištenje ketona maline pokazalo se zanimljivim nakon što se pokazalo da osobe koje konzumiraju visoki sadržaj masnoća, uz konzumaciju ketona maline ne dobivaju na težini.

Ketoni maline

Istraživanja su pokazala da ketoni maline uz kontinuiranu uporabu, vrlo uspješno smanjuju potkožne masti i viscelarne masti oko trbuha i struka, te štite od razvoja masne jetre.

Proizvod možete naručiti na našem web shopu ovdje: Ketoni maline.

Uz vježbanje i pravilnu prehranu ketoni maline daju još bolje i brže rezultate.

Objavljeno 29.06.2012.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!