Naturya - najveći brand super hrane u Europi, napokon i kod nas!
Prehrana

Naturya - najveći brand super hrane u Europi, napokon i kod nas!

Priča o Naturyi započinje u Engleskoj! Svjesni brzog, hektičnog i stresnog načina života koji za sobom kao posljedicu nosi i razne zdravstvene probleme uvidjeli smo potrebu za povratkom u prirodu. I to povratkom u prirodu kakva je nekad bila, kada je super hrana bila iznimno cijenjena i smatrana darom bogova te tradicionalno korištena u ljekovite svrhe i kao izvor snage tada fizički najaktivnijima, vojnicima.

Korisnici diljem Europe prepoznali su ubrzo važnost organske super hrane. Najraznolikiji izvor antioksidansa, proteina, esencijalnih masti, minerala, vitamina i drugih ključnih nutrijenata koje crpimo kroz voće, povrće i orašaste plodove iz njihovih prirodnih izvora diljem svijeta, razlog je velike ponavljajuće potražnje korisnika.

Naturya je u kratkom roku evoluirala u najveći europski brand super hrane u moru brojnih proizvođača, upravo zato što jedina može garantirati podrijetlo svojih sirovina. Ono što ju razlikuje od ostalih proizvođača, je činjenica da su Naturya proizvodi izravni derivati biljaka iz njihovih prirodnih izvora i najčišćih okruženja, što osigurava njihovu 100 % - tnu čistoću.

Naturya kroz široku paletu svojih proizvoda pruža ono najkvalitetnije iz prirode. Svi proizvodi su veganski, ne sadrže konzervanse i gluten i prikladni su za sve načine prehrane. Naturya proizvodi su zbog svoje kvalitete i strogih procesa proizvodnje danas neizostavan dio na policama najpoznatijih trgovina bio prehranom u Europi.

Čisto i jednostavno

U radu nastojimo postići, svojim komplementarnim vještinama i znanjima, savršenstvo svakog od naših proizvoda kako bi pružili korisnicima najčišće i najkvalitetnije organske proizvode prikladne svim njihovim potrebama. Uzevši sve to u obzir, naši proizvodi ipak najviše duguju prirodi, uz minimalnu tehničku obradu metodama liofilozacije kako bi zadržali maksimalne nutritivne vrijednosti i okus.

Održiv okoliš - NE GMO!

Izrazito smo zabrinuti za utjecaj genetski modificiranih organizama na zdravlje ljudi, a i planeta te stoga provodimo NE GMO politiku i jamčimo korištenje prirodnih, NE GMO sastojaka u našim proizvodima. Zato je bitno istaknuti kako se pažljivo istražuje i bira najbolji mogući izvor u kojem biljke rastu, za svaki Naturya proizvod, na temelju apsolutne posvećenosti organskim standardima.

Prije uvoza svakog proizvoda iz zemalja prirodnog uzgoja, zahtjevamo predočenje dokaza o valjanim certifikatima koji potvrđuju poštivanje strogih procesa u dobivanju proizvoda. Svi Naturya proizvodi zadovoljavaju UK Soil Association i strogim zahtjevima EU-a za certificiranje.

Naturya proizvodi

Certifikati

Kvalitetu Naturye dodatno potvrđuju svjetski priznati i visoko cijenjeni certifikati poput Kosher certifikata, Vegan certifikata i EU organskog certifikata.

EU organski certifikat:

Organski je izraz koji se koristi za označavanje proizvoda koji su proizvedeni korištenjem metoda i materijala koji poštuju ili doprinose dobrobiti prirode i živih bića te time predstavljaju jedan od primarnih faktora za odgovorno korištenje energije i prirodnih resursa. U EU se organskim samo može nazvati prehrambeni proizvod ako je proizveden u skladu s metodama koje su ekvivalentne metodama proizvodnje zakonski određenim u EU.

Za dokazivanje EU ekvivalencije, prehrambeni proizvodi i metode proizvodnje moraju biti certificirani kao organski od neovisne državne ili privatne organizacija koja je odobren od Europske unije, a Naturya posjeduje upravo takav organski EU certifikat što je još jedan dokaz kvalitete i čistoće naših organskih proizvoda.

Kosher certifikat:

Kosher certifikat odnosi se na hranu pripravljenu prema prehrambeno – vjerskim zakonima specifičnih za judaizam / islam. Voće i povrće je kosher dok nametnici životinjskog podrijetla koje možemo naći u voću i povrću nisu. Iz tog razloga, prije nego što uđe u proizvodni proces, voće i povrće prolazi strogu kontrolu tijekom koje se svi insekti, gusjenice, crvići ili neki drugi nametnici moraju odstraniti iz sirovine. Povrh toga, kosher nalaže zakone vezane uz sami usjev: ne dopušta sijanje dvije vrste sjemena na jednome polju, voćnjaku, povrtnjaku, kao i konzumaciju voća s drveta mlađeg od 3 godine. Stroga Kosher pravila također dokazuju prirodno podrijetlo naših proizvoda, strogo biranu okolinu i 100 % - tnu čistoću bez ikakvih aditiva.

Vegan certifikat:

Ovaj certifikat potvrđuje kako su svi Naturya proizvodi pogodni za vegane jer ne sadrže životinjske sastojke i njihove derivate u prirodnom procesu te nisu testirani na životinjama.

Zašto odabrati Naturyu?

 • Najveći je i najpoznatiji europski brand super hrane
 • Svaku biljku crpimo iz zemlje u kojoj ona prirodno raste
 • Minimalna tehnička obrada proizvoda
 • Veganski proizvodi, 100 % prirodni
 • Bez glutena i konzervansa
 • Priznati svjetski certifikati potvrđuju rigoroznu kontrolu kvalitete proizvodnje: EU Organic certificate, Kosher certificate, Vegan certificate, UK Soil Association organic

Očuvanjem prirodnih hranjivih svojstava i okusa proizvoda, Naturya vas na trenutak vodi i upoznaje s kulturom dalekog Perua, Brazila, Argentine, Kine i brojnih drugih zemalja, a kad jednom spoznate blagodati super hrane, postati će neizostavan dio vaše svakodnevice!

Svu ponudu Naturya proizvoda možete pogledati na web shopu.

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
 • Vitaminski suplementi - koliko su zaista korisni? x 13
  Među prepunim policama različitih proizvođača nameće se gotovo prevelik izbor vitaminskih suplemenata čije bi uzimanje moralo biti pod liječničkim nadzorom. Pretjerana upotreba određenih vitamina i mi...
 • 5 glavnih razloga zbog kojih ne uspijevamo ostvariti ciljeve x 13
  Mnogo ljudi redovito odlazi u teretanu i vježbaju, a ipak ne postižu rezultate. U ovom članku navest ćemo glavne razloge zbog kojih ne ostvarujemo svoje ciljeve u obliku dobivanja mišićnog i gubljenj...
 • Hrana koje se bojimo x 9
  Nutricionistice Darija Vranešić i Iva Alebić otvaraju neke kontroverzne teme i ruše predrasude o zabranjenoj hrani i dodacima prehrani. Kontroverze i oprečne stavove o hrani i prehrani nemoguće je izb...
Na forumu ima 4 komentara na ovu temu
Forum
Svi komentari na temu: Naturya - najveći brand super hrane u Europi, napokon i kod nas!

Super da imamo niz novih, kvalitetnih proizvoda na tržištu. No imam jednu primjedbu, obzirom da je među proizvodnima i wheatgrass powder koji sigurno sadrži gluten i a iz članka se iščitava da su SVI prozivodi bez glutena. Općenito bi kod tih deklariranja "bez glutena" trebali proizvođači i zastupnici (marketari) trebali biti jako oprezni, jer takvim sitnim neoprezom ljudima potencijalno ozbiljno ugrožavaju zdravlje! (gluten je za osobe osjetljive na njega, posebno za celijakičare vrlo opasan i spada u "ozbiljnije" alergene. Inače, baš super i sigurno ću kupiti chia sjemenke (nakon što se uvjerim osobno kod proizvođača da su gluten free). :)
MicaMaja
30.04.14. u 10:22
line
Sa njihove stranice...

All of Naturya’s products are gluten free.

To ensure that our Barleygrass and Wheatgrass Powders are both gluten free, they are made from the leaves of immature plants. This means they are harvested before producing the barley and wheat grains that contain gluten. As an added precaution, the powders are then laboratory tested to make sure there is no contamination, using a procedure that can identify gluten at concentrations of 5mg/kg.

Tancho
30.04.14. u 11:30
line
Geeenijalno!!!! :) Super, hvala na informaciji!
MicaMaja
30.04.14. u 16:34
line
Maloprije su mi stigle njihove chie,što se tiæe sastava imaju slièno proteina i masti kao i razne chie sto sam uzimao prije ali ove sadrže puno manje ugljikohidrata...pakovanje je jako lijepo,izgleda jako kvalitetno...
Tancho
30.04.14. u 18:54
line
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 28.04.2014
Piše:
Sponzorirani članak