Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Što žene najviše privlači kod muškaraca ?

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Još od najranijeg doba dok su žene ostajale doma i rađale djecu a muškarci toljagama ubijali životinje za hranu iskristalizirala se jedna muška osobina koja ni do danas nije izgubila svoje mjesto na vrhu najpoželjnijih osobina – SNAGA.

Da bi mogao prehraniti obitelj, da bi mogao zaštiti i sebe i svoje najbliže, braniti domovinu... muškarac je morao biti snažan, zdrav, izdržljiv... Fizički napori, iscrpne vježbe, oblikovali su muško tijelo tako da je mogao podnijeti zahtjevne poslove. Zašto nas neke osobe odmah "zapale" te sam pogled na njih izaziva intenzivnu fizičku reakciju - ubrzano kucanje srca, znojenje dlanova, nervozu, ili možda euforiju, radost, …. dok nas druge ostavljaju "hladnima"? Radi se isključivo o onome što nazivamo fizička ili vanjska ljepota.

Koliko god žene danas na ljestvicu najpoželjnijih osobina stavljaju duhovitost, inteligenciju i sl. suočimo se s time da je fizički izgled ono što se prvo primijeti na osobama koje nas okružuju. Da bi žena uopće došla do spoznaje da ste šarmantni, duhoviti ili idući dobitnik Nobelove nagrade, prvo vas mora zamijetiti.

Prosječnog debeljuškastog knjigovođu/programera/bankara teško je izdvojiti iz mase i reći: wow ima tako impozantne prste oblikovane radom na tastaturi... Baš! To je lik kojeg će staviti na reklamu za Zabu, ali ne i za Old Spice ili Axe. Isti taj knjigovođa/bankar izdvojit će se iz mase ako ima lijepo oblikovano tijelo, istesano u najbližoj teretani, plivačkom bazenu, lokalnom nogometnom igralištu ili homemade postavljenom obruču za košarku na garaži.

Ako već na prve redove ovog teksta sliježete ramenima i mislite kako nema ni teoretske šanse da nešto promijenite, da vam treba otprilike tri života da se nabildate kao Rambo, Terminator ili neka treća figura nametnuta Hollywoodom – GRIJEŠITE! Žene ne vole razmetljivce, a ni steroidima napuhane frajere. Ogromne ruke kojima bi u 5 zamaha preplivao La manche bi uplašile svakoga. Također, nisu poželjni ni oni koji kad sjednu zauzmu dva sjedala u kinu, jer im je promjer noge jednak širini stolice. Shvatili ste poantu. Kao što nije lijepo vidjeti opuštene mišiće, mlohave ruke, bokove ili pivski trbuh tako nije lijepo ni imati gorostasa kraj sebe od kojeg mala djeca u parkiću mahnito trče mamama u krilo.

Istraživanja pokazuju da žene najviše vole muško definirano tijelo, dakle obrise mišića (81%), mršavo i nabildano imaju jednak broj glasova ali samo (8%) i punije muškarce voli 3% žena.

Koji su mišići najseksipilniji ?

50% žena smatra da su to bicepsi i ruke, 14% traži ih na trbuhu, 18% na prsima, 9% na leđima i 9% na nogama i stražnjici.

Dakle, ne preostaje vam ništa drugo nego baciti se na pod i odraditi par serija sklekova. Kad njih završite možete nastaviti s trbušnjacima i kao šećer na kraju za čvrstu guzu i noge par serija čučnjeva.

Ako se usput još i pridržavate savjeta kako zdravo jesti, koliko vode piti dnevno, očekujte za par mjeseci pozivnicu za sudjelovanje na nekom mister competitionu.

I za kraj evo još jedno ohrabrenje: slobodno pristupite i ženama koje smatrate izvan vaše lige jer kako istraživanja pokazuju i nije im tako teško ugoditi!

Oko 45% žena želi da je muškarac jednako fit kao i one, 40% više voli muškarce koji su u boljoj kondiciji od njih, a 15% žena najviše voli muškarce koji su, što se tiče forme, zapušteniji od njih (navodno je dobro za ego!).

Objavljeno 20.02.2008.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!