Akcija: do 40% popusta na odabrane trake za trčanje

Muškarci, vježbe za bolje performanse u krevetu

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Opće je poznato da vježbanje poboljšava stanje zdravlja i duha. No, jeste li znali da vam odlazak u teretanu može poboljšati i seksualnu izvedbu? Vježbanje do tri puta tjedno može vam unaprijediti fleksibilnost, duljinu trajanja odnosa pa čak i tehnike vođenja ljubavi. I onda? Koje su to najbolje vježbe za vas? Evo ovih pet:

Seks

Dizanje utega - Povećanje snage vašeg tijela bio bi vam prvi savjet liječnika kako biste poboljšali seksualni život. Rad u teretani povećava razinu testosterona koji je glavni pokretač nagona u muškarca. Neke studije čak povezuju kratko intenzivno vježbanje, poput dizanja utega, čučnjeva, sklekova i trbušnjaka s najvažnijim čimbenicima za seks jer se tim vježbama jačaju dijelovi tijela koji se najviše naprežu tijekom spolnog čina.

Biceps pregib

Kegelove vježbe - Ovo su vjerojatno najbolje vježbe za poboljšanje performansi u krevetu. One jačaju mišiće kojima kontrolirate tok urina prilikom mokrenja. Prvom prilikom kad odete do toaleta, prekinite mlaz urina i izolirat ćete te mišiće. Kad ih dobro ojačate, bit ćete u mogućnosti prekinuti ejakulaciju prije samog orgazma. Dakle, prekidajte mokrenje kad god idete na wc. Tijekom jednog mokrenja bar tri puta prekinite mlaz urina. Te vježbe su dobre jer ih možete raditi kadgod, gdjegod. Ne morate uvijek biti u toaletu. Sad kad znate kako izolirati te mišiće, stežite ih i opuštajte dok vozite, sjedite, jedete, gledate tv i sl.

Joga - Klasika. Ako želite začiniti seksualni život novim pozama, krenite na jogu.

Brzo hodanje - U jednoj studiji provedenoj nad 31,000 muškaraca u dobi iznad 50 godina, istraživači s Harvarda otkrili su da aerobne vježbe smanjuju rizik od erektivne disfunkcije za čak 30 posto. Kretanje na zraku poboljšava i krvotok te održava krvne žile čistijima. Rezultat toga - čvršće i duže erekcije. Trčanje, brzo hodanje, pješačenje mogu vas usto i opustiti.

Plivanje - U drugoj studiji koju su proveli stručnjaci s Harvarda nad 160 plivača iznad 60 godina starosti pokazalo se da je njihov seksualni život usporediv s onim kojeg vode ljudi u 40-ima. Plivajte minimum pola sata tri puta tjedno i počet ćete gubiti kilograme, a o seksu i da ne pričamo; poboljšanje će vrlo brzo postati očito.

Seks

Pokušajte raditi bar neke od ovih vježbi (najbolje sve). Vaša tehnika će se unaprijediti, izdržljivost povećati, gipkost poboljšati i vaša partnerica će brzo primijetiti promjenu. Osim toga, pojavit će vam se i "nuspojave" vježbanja - tijelo u formi i sjajno zdravlje.

Izvor: metro-portal.hr

Objavljeno 20.01.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!