Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Kako Jamnica ProSport sa samo dva elementa čini razliku kod vježbanja?

Image

Baveći se fitnessom, profesionalno ili rekreativno do sada ste se već susreli s izotoničnim pićem – Jamnicom ProSportom. Znate li kako ProSport sa samo dva elementa čini toliku razliku prilikom vježbanja? Ne znate, ali niste ni morali znati – jednostavno ste osjetili razliku.

jamnica prosport

No, dozvolite da s vama podijelimo ono što smo mi naučili,  jer nam je to vrijedno znati kod vježbanja.

  1. ProSport sadrži palatinozu, šećer niskog glikemijskog indeksa koji daje energiju kroz duže vrijeme
  2. Novi ProSport Superfruits sadrži L-karnitin, koji sudjeluje u reakcijama pretvorbe masti u energiju
  3. Obje komponente mogu doprinijeti energetskom balansu potrebnom za postizanje sportskih rezultata

Pojednostavljeno, često se kaže da L-karnitin „topi masti“, jer sudjeluje u staničnim reakcijama u kojima se iz masti stvara energija, pa ga sportaši tradicionalno smatraju i energetskim boosterom.

S druge strane, palatinoza je šećer niskog glikemijskog indeksa dobiven iz prirodnog izvora - šećerne repice - koji se apsorbira u krvotok sporije od običnog šećera i na taj način predstavlja dugotrajniji izvor energije. Kroz istraživanja je uočen i zanimljivi promovirajući učinak palatinoze na izgaranje masnoće, čime se mišićima osigurava dodatan izvor energije.

jamnica prosport

Pored palatinoze i L-karnitina ProSport Superfruits sadrži vitamine i minerale. Tako u svom sastavu, pored elektrolita - natrija, kalija, kalcija i magnezija - u jednoj boci od 750 ml sadrži 100% preporučenog dnevnog unosa cinka i vitamina B.

Osim toga, ProSport pridonosi ukupnom dnevnom unosu vode potrebne za održavanje normalnih tjelesnih i kognitivnih funkcija, kao i temperature tijela. Adekvatna hidracija je iznimno važna kod bavljenja tjelesnom aktivnošću, jer potrebe organizma za tekućinom mogu biti višestruko povećane.

Novom ProSportu nisu odoljeli ni hrvatski olimpijci, koji su tijekom priprema za Rio među prvima probali novi okus Superfruits – crveno voće. Upravo je Filip Hrgović, naš proslavljeni boksač i osvajač medalje iz Ria bio prvi koji je probao okus Superfruits i pohvalio ga te nastavio koristiti, s obzirom da je Jamnica ProSport službeno piće Hrvatske olimpijske reprezentacije.

filip hrgovic

Iz svega navedenog za zaključiti je kako će vam ProSport uvelike pomoći u savladavanju Fitness.com.hr izazova.

Slogan ProSporta je MOŽEŠ VIŠE pa vas pozivamo da ga pijete uoči izvođenja polusklopki i sigurni smo da ćete ih napraviti puno više od zadanih 10 za djevojke i 20 za muškarce.

Objavljeno 06.09.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!