Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Jamnica ProSport prednost: Zašto vježbači vole L-karnitin?

Image

L-karnitin sudjeluje u staničnim reakcijama pretvorbe energije iz masti, pa ga sportaši tradicionalno povezuju s efektom topljenja masti. Upravo stoga vježbači posebno vole okus ProSport Superfruits, jer sadrži i L-karnitin.

Ono što još ProSport posebno izdvaja od drugih izotoničnih napitaka je i palatinoza koja se nalazi u svim okusima. Palatinoza je šećer dobiven iz prirodnog izvora, šećerne repice, koji se apsorbira u cirkulaciju sporije od običnog šećera i na taj način predstavlja dugotrajniji izvor energije.

jamnica prosport

U svom sastavu, pored elektrolita - natrija, kalija, kalcija i magnezija - u jednoj boci (750 ml) ProSporta je sadržano 100 posto preporučenog dnevnog unosa cinka i vitamina B3, B5 i B7.

Cink je iznimno značajan mineral za sve koji se bave sportom, budući da doprinosi normalnoj sintezi proteina, metabolizmu ugljikohidrata te zdravlju imunološkog sustava.

Vitamini B skupine doprinose smanjenju iscrpljenosti i umora, ali i sudjeluju u stvaranju stanične energije, održavanju zdravlja živčanog sustava, mentalnih i tjelesnih funkcija.

jamnica prosport

Sigurno ste se tijekom vježbanja susreli s brojnim suplementima i supstitutima te dodacima prehrani, od kojih su neki hipertoničnih napitci s visokim sadržajem šećera uzrokovali usporavanje pražnjenja želuca, što kod ProSporta nije slučaj zahvaljujući izbalansiranom sadržaju šećera i elektrolita.

I upravo iz tog razloga ProSport može biti idealan saveznik kod dugotrajnih vježbanja kao i za oporavak nakon treninga; gdje je uz tekućinu potrebno nadoknaditi i izvor energije.

Nastavite s brigom za vlastito tijelo i ne zaboravite uz ProSport – MOŽEŠ VIŠE!

 

Objavljeno 10.11.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!