Vježbaj kod kuće - pogledaj top 50 najpopularnijih rekvizita za kućni trening!

Fitness.com.hr izazov: Tko može napraviti najviše polusklopki?

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Još samo danas primamo prijave za izazov!

Stigao nam je rujan, godišnji odmori su iza nas. Polako se vraćamo u svoj uobičajeni ritam, kako što se tiče posla, tako i prehrane i treninga. Rujan je pravo vrijeme i za popravljanje malo pogoršanih trbušnjaka.

Vrijeme je za Fitness.com.hr izazov br. 13!

U rujnu smo odlučili darovati najbolju vježbačicu i vježbača koji napravi najviše polusklopki!

Minimalan broj ponavljanja za sudjelovanje u Fitness.com.hr-ovom izazovu jest:

  • 10 polusklopki - za djevojke
  • 20 polusklopki - za muškarce

Fitness.com.hr izazov powered by Jamnica ProSport

Jamnica ProSport podržava sve one koji redovito vježbaju i drže do svojeg zdravlja i tjelesne forme. U želji da dodatno motivira vježbače na važnost redovne fizičke aktivnosti Jamnica ProSport se uključila u Fitness.com.hr izazov te najbolje vježbače nagrađuje poklon paketom!

Isprobajte Jamnica ProSport napitak i naš ovomjesečni zadatak odradite još bolje i jače! Uz Jamnicu ProSport moći ćete sigurno napraviti još koje ponavljanje više!

jamnica prosport

Kako se pravilno izvodi vježba iz izazova?

Lezite na leđa na pod. Obje noge podignite okomito na tlo, tako da tvore pravi kut naspram trupa. Noge su priljubljene jedna uz drugu. Ruke su ispružene iznad glave, na tlu.

Iz tog početnog položaja, podizanjem prsa i pružanjem ruku dotičete vrhove prstiju, pazeći pritom da noge ostanu cijelo vrijeme opružene. Iz tog položaja vraćate se u početni položaj, pa ponavljate pokret. Ponovite pokret što više puta možete.

Broje se samo one polusklopke u kojima vježbač jasno dotakne nožne prste, a u početnom položaju ima ruke naslonjene na pod.

Pravilno izvođenje zadatka pogledajte na videu:

Pravila izazova

  1. Za sudjelovanje u izazovu morate snimiti video materijal na kojem se vidi izvršenje zadatka.
  2. Na početku videa, stanite pred kameru i recite "Pristajem na Fitness.com.hr izazov!", kako bismo bili sigurni da je video vjerodostojan i snimljen tijekom trajanja našeg izazova.
  3. Video materijali na kojima se ne vidi cijelo vježbačevo tijelo i trenutak dodira nožnih prsta prstima neće ući u konkurenciju za nagradu.

U borbu za nagradu ulaze samo natjecatelji koji su polusklopke odradili pravilno (pogledajte video u tekstu). Sve video materijale će pregledavati stručni žiri Fitness.com.hr-a.

Rok za slanje video materijala je četvrtak, 15. rujna 2016.
Imena pobjednika objavljujemo u ponedjeljak, 19 rujna 2016. u 16 sati.

Svoje video materijale ili YouTube linkove s videom šaljite na adresu: [email protected]. Sudjelovati u izazovu mogu sve osobe s prebivalištem na području Republike Hrvatske.

polusklopke

Nagrade

Nagradu dobiva 1 muškarac i 1 žena koji naprave najviše polusklopki. Pravilno izvedenu vježbu pogledajte u videu u tekstu.

Pobjednici biraju nagradu po želji u Fitness.com.hr webshopu u iznosu od 300 kuna, a dobivaju i poklon paket Jamnica ProSport napitaka. Fitness.com.hr webshop dobitnicima šalje odabrane artikle na kućnu adresu, besplatnom dostavom.

Objavljeno 01.09.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!