VELIKA ljetna akcija na fitness rekvizite (do -50%)

Svečano otvorenje najveće trgovine sportske prehrane - Polleo Sport

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

U večernjim satima 11.4.2011. u Zagrebu (Ozaljska 110), otvoren je specijalizirani dućan za sportsku prehranu Polleo Sport. Jedini lanac takve vrste u Hrvatskoj svoje poslovnice osim u Zagrebu ima i u Osijeku, a djelovanje namjerava širiti diljem cijele Hrvatske te ostalih zemalja regije. Poslovanje ovog tipa podignuto je na razinu više jer u Polleosportu ne rade školovani trgovci već aktivni i bivši sportaši kojima su takvi dodaci prehrani svakodnevica te iz svog iskustva mogu kupcima preporučiti ono što smatraju najpotrebnijim.

Polleo Sport otvorenje

Vrpcu je svečano prerezao Zelg Galešić, zaštitno lice kuće i hrvatski profesionalni MMA borac. Osim njega na otvaranje su došla poznata celebrity lica kao Viktor Drago, Žanamari Lalić, Renata Sopek te brojni poznati sportaši kao što su 11 puta prvak Hrvatske u judu Luka Leško, aktualni hrvački reprezentativac Božo Starčević, viceprvak svijeta u kettlebell liftingu Saša Grošić itd.

Zelg Galešić : ''Ja sam večeras došao ovdje jer sam to zaista htio, Polleosport mi daje potporu već godinama i kao sponzori vjeruju u mene. ''

Renata Sopek, koja je izdala već šesti DVD s vježbama također je uljepšala otvaranje jer se kroz svoje djelovanje u području fitnessa, također osjeća dijelom cijele ove priče.

Polleo Sport otvorenje

Razlog dolaska Viktora Drage jest velik angažman i poznavanje treninga i prehrane sportaša, a ovom prilikom je napomenuo: "Ovdje sam jer pola stvari koje vidite na policama ovdje, ja konzumiram. Vježbam četiri do pet puta tjedno već godinama. Mislim da je za svakoga čovjeka vrlo bitno da redovito vježba i pazi na sebe ako mu je stalo do svog zdravlja.''

Polleo Sport otvorenje

Žanamari Lalić također je stala pred objektiv kamera najavljujući kako je u punom jeku priprema za ljeto te pokazala velik interes za proizvode sportske prehrane.

Ovo okupljanje dokazalo je uspinjanje na stepenicu više u razvoju tvrtke koja osim za vrhunske sportaše, nudi i brojne proizvode za cjelokupnu populaciju koja brine o vlastitom zdravlju.

Objavljeno 14.04.2011.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!