Vježbaj kod kuće - pogledaj top 50 najpopularnijih rekvizita za kućni trening!

NOVO: Green Coffee Premium sa 60% klorogenične kiseline

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Zasigurno ste primijetili na tržištu jednu zaista široku paletu proizvoda zelene kave. Cijene su vrlo različite, pakiranja i težina kapsula također, a dobar dio proizvođača tvrdi kako je upravo njihova zelena kava „jedina prava“.

Jeste li znali da nije svaka zelena kava jednake kvalitete niti jednakih svojstava te da njezina kvaliteta umnogome ovisi i o načinu proizvodnje, kvaliteti izvorne sirovine, ali i o postotku klorogenične kiseline - kemijskog spoja zaslužnog za njeno djelovanje?

Klorogenična kiselina koja se nalazi u ekstraktu zelene kave je prirodna fitokemikalija i nalazi se također u mnogim drugim biljkama, ali u ekstraktu zelene kave dolazi u vrlo visokoj koncentraciji.

Green-Coffee-Premium

Proizvod Green Coffee 60% CGA Premium

Ponukani željom da svi korisnici postignu željeni učinak, hrvatski brand Hug Your Life je lansirao jedinstvenu zelenu kavu koja sadrži najviše klorogenične kiseline (60% CGA) i najmanje kofeina (ispod 2%) od svih zelenih kava na tržištu. Budući da je klorogenična kiselina najvažniji element kod zelene kave te da svi ostali proizvodi zelene kave imaju u sebi CGA od 40-50%, radi se o doista jedinstvenom dodatku prehrani koji stiže ovih dana u ljekarne, biljne ljekarne, specijalizirane trgovine i možete ga pronaći u fitness.com.hr webshopu.

Također u doziranju je navedeno 2-3 kapsule dnevno kako bi se izbjegao neuspjeh kod pojedinih korisnika zbog moguće pod-doziranosti u odnosu na ukupnu masu. U jednoj kapsuli nalazi se 500 mg čistog i standardiziranog ekstrakta sjemenki zelene kave (Coffea Arabica), a dnevna doza je 1000-1500 mg.

Green Coffee Premium registrirani je dodatak prehrani, a sirovina je analizirana u EU i Hrvatskoj te punjena pod strogo kontroliranim i certificiranim uvjetima (SGS ISO, SGS HACCP).

Pakiranje i cijena:
60 kapsula, 199,00 kn.

Način primjene:
Popiti 2 do 3 kapsule dnevno, najbolje 30 minuta prije obroka.

Objavljeno 02.06.2014.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!