Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Novosti iz Reeboka: Nano X1 sada u novim bojama i još održiviji

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Nakon lansiranja nove službene fitness tenisice Nano X1 u ožujku ove godine, iz Reeboka stižu nove vijesti.

Od sada svi ljubitelji fitnessa i udobnosti Nano X1  tenisice mogu, osim u crnoj i bijeloj, pronaći i u drugim bojama: crnoj u kombinaciji s narančastom i neon mint nijansom, crvenoj s crnim te narančastoj s crno-bijelim detaljima koja je dostupna za žene.

reebok nano x1

Nano X1 Vegan

Osim toga, stigao je i Nano X1 Vegan, zelena preobrazba dosadašnje omiljene tenisice za vježbanje.

Reebok je povodom Mjeseca Zemlje 2021. lansirao tenisicu koja će ispuniti sva očekivanja fitness entuzijasta što se tiče udobnosti, svestranosti i lakoće nošenja, a u potpunosti je izrađena od materijala koji nisu životinjskog podrijetla.

Uz to, minimalno 40 posto tenisice je biljnog podrijetla. Materijali poput pamuka od kojeg je napravljen gornji dio, ricinusova ulja kao dijela uloška, EVA pjene i prirodne gume izvana i iznutra, jamče najbolje iskustvo nošenja u svakom trenutku.

„Jedan od naših ciljeva je stvoriti inovativna rješenja koja će pomoći u stvaranju čišćeg planeta bez utjecaja na performanse proizvoda", rekao je Tal Short, Reebok Senior Product Manager. „Odgovorni smo ne samo prema potrošačima, već i prema planeti Zemlji. Proizvodi poput Nano X1 Vegan mali su, ali važni koraci koje poduzimamo prema našim ambicijama održivosti kao brenda".

Reebokov novi Nano X1 Vegan pridružio se popisu nekoliko ekološki prihvatljivih modela brenda zajedno s Floatride Energy GROW tenisicama za trčanje i Zig Kinetica II [REE] CYCLED tenisicama.

Reebokove kategorije [REE] GROW i [REE] CYCLED dvije su najveće inicijative održivosti brenda. Svi proizvodi tvrtke Reebok [REE] GROW izrađeni su od najmanje 50% biljnih materijala, dok svi proizvodi [REE] CYCLED imaju gornji dio izrađen od najmanje 30% recikliranih materijala.

reebok nano x1

Reebok Nano X1

Podsjetimo, Reebok je ranije ove godine, nakon više od 10 godina razvoja i tehnoloških unaprjeđenja, na hrvatsko tržište lansirao i glavni model ove linije -  tenisice Nano X1. One su, osim u „zelenom“ izdanju, upravo postale dostupne i u sezonskim bojama. Kao i okolina u kojoj se kreću, Nano X1 dizajnirane su da budu svestrane.

Tenisice Reebok Nano X1 već su postale prvi izbor u fitness zajednici, a isprobali su ih i vrhunski svjetski sportaši poput fitness legende Richa Frominga Jr. te Camille Kostek, bivše profesionalne plesačice u sklopu „Official Shoe of Fitness“ programa. Među prvima u Hrvatskoj isprobali su ih fitness influencerica Tea Kravaršćan i Augustin Viličnik, „najfit muškarac u Hrvatskoj“.

Nano X1 je u Hrvatskoj dostupan u Intersport, Sport Vision, Polleo Sport i Sport & Moda trgovinama, a više informacija o novim tenisicama dostupno je na Reebok.hr.

reebok nano x1 vegan

Objavljeno 20.04.2021.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!