Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kreće nova sezona #gymiseverywhere treninga u Zagrebu! Prijavi se!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Voliš CrossFit, napreduješ iz dana u dan i htio bi svoju strast podijeliti s drugima?

Posvećenost rezultira napretkom, a napredak daje vidljive rezultate. U CrossFitu svaki pomak i napredak je vidljiv, a svako probijanje vlastitih granica pretvara te u još bolju verziju tebe.

Crossfit sustav je razvijen 2000. Godine u Americi i od tada se vrlo brzo planetarno popularizirao. Od samog početka osnovni cilj crossfit metode treninga bio je kreirati konkretan, svestran i raznolik fitness program koji će povećati individualne sposobnosti za bolje suočavanje s izazovima suvremenog načina života. Osim raznolikosti i usmjerenosti na cjelokupan psihofizički razvoj pojedinca, ovaj program je prepoznatljiv i jedinstven sa svojim naglaskom na maksimalni neuroendokrini odgovor, razvoj snage, funkcionalni pokret i razvoj uspješne strategije prehrane.

Reebok

Za sve one koji se bave CrossFitom i ovom metodom vježbanja postaju najbolja verzija sebe, Reebok će Zagreb opet pretvoriti u veliko sportsko igralište kao dio “Be More Human” priče, na novim lokacijama, a pozvani su svi koji žele pokazati svoj puni potencijal.

Subota, 25.02.2017. kreće “It counts!” prvi od ukupno četiri Reebok Xchallenge izazova koji će se i ove, treće, sezone održati u Zagrebu, na lokaciji “Balon” kod Boćarskog doma, u zatvorenom prostoru potpuno zaštićenom od hladnoće, kiše i ostalih vremenskih neprilika.

Upoznaj nove ljude, ojačaj međuljudske odnose, izoštri um i pokaži što možeš!

Prvi od ukupno četiri eventa namijenjen je ljubiteljima CrossFita koji žele pokazati svoj puni potencijal, osloboditi najbolje iz sebe i dokazati da je svaka nanosekunda bitna. Trening će biti napravljen kao natjecanje timova koji se sastoji od dva muška i dva ženska člana.

Prijave su otvorene do 23.02. a potrebno se prijaviti ovdje: http://reebokxchallenge.hr/2017/it-counts.html

Pozovi društvo, prijavite se, jedni od najboljih trenera u Hrvatskoj pobrinut će se da se svi skupa dobro zabavimo i oznojimo, a možete osvojiti i vrijedne nagrade.

Za najbolje CrossFitovce Reebok je za nagradu pripremio Reebok CrossFit Nano 7 tenisice, primjerene za sve Crossfit funkcionalne treninge. Uz Reebok Crossfit Nano 7 svladaj svaki Wod, naskok na kutiju, mrtvo dizanje ili penjanje uz konop.

Pobjednici treninga osvajaju Reebok CrossFit Nano 7 tenisice

Reebok

Raspored Reebok Xchallenge treninga:

25.02. It Counts! CrossFit

11.03. get stronger! Krav maga

08.04. Before&After! Running

29.04. Like Crazy! Dance

Sudjelovanje je besplatno, a za treninge se potrebno prijaviti na reebokxchallenge.hr.

Objavljeno 17.02.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!