Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Oslobodi svoju proljetnu energiju uz Reebok Furylite!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Free Your Furry – Reebok Classic predstavlja novu unisex proljetnu tenisicu

Kao jedan od najavangardnijih Reebokovih modnih izleta, Furylite kolekcija za proljeće/ ljeto 2016. bogata je dizajerskim detaljima kojima kontriraju mekane siluete i vrhunski materijali u trendi bojama. Glavna su obilježja chic monokromatski lookovi, a šarene izvedbe detalja kolekciji daju egzotičan, tropski duh. Dovitljiv dizajn i modna raznolikost tenisica oživljeni su kroz trendi stylinge i primjere kako Furylite tenisice mogu biti dio svakodnevnog looka.

Reebok tenisice

Furylite tenisica izraz je snažnog i neustrašivog duha Reebok brenda, inspirirana odvažnim avanturama i bijegom od svakodneve rutine u potrazi za otkrivanjem beskrajnog vlastitog potencijala.

S fokusom na novi koncept tenisice, kampanjom dominiraju snažni i trendi lookovi istaknuti oslobođenom moći ljudskog pokreta, dok se u pozadini vrte zapanjujuće lijepi i ugodni horizonti tropskih motiva, egzotična flora i nezaboravna plavičasta neba. Dinamičnu kampanju naziva “Free Your Fury” snimio jeWarwick Saint, priča nam priču o apsolutnoj slobodi dok istovremeno prikazuje modnu vrijednost tenisica kombinirajući ih u seriji casual i pristupačnih lookova.

Reebok tenisice

Unisex tenisice nove kolekcije dizajnom su slične kultnim Reebok Instapump Fury tenisicama – elegantna Furylite tenisica sastoji se od oblikovanog panela, , tekstura, jedinstvenih bočnih otvora koji jamče kostantnu prozračnost, jednostavne konstrukcije vezica i dodatnog komfora u obliku Ortholite i 3D Ultralite pjene na gazištu. Furylite tenisica dizajnirana je za svakoga kroz promišljeni kolorit. Složeni uzorak žakarda specijalno je dizajniran za gornjište muških tenisica, dok su gornjišta ženskih tenisica jednostavna i pročišćenih linija, s klasičnim pletenim uzorcima koji većinom minimalistički i sportskoutilitarni dizajn izdižu iz sfere sporta i prenose na razinu urbane street-style mode. Furylite kolekcija za proljeće/ljeto stiže s tenisicama koje plijene pažnju, ne samo kvalitetom, već i odvažnim stilskim igrama.

Reebok tenisice

Furylite modeli dostupni su u Reebok Fit Hub Storeu i maloprodajnoj mreži partnera po maloprodajnoj cijeni od 689,00 kuna.

Objavljeno 05.05.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!