Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Predstavljanje nove Reebok ZIGTECH kolekcije obuće

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

U fitness centru Vita Core Gym, 16. rujna 2011. godine održana je neobična, ali i vrlo zanimljiva prezentacija nove Reebokove ZIGTech tehnologije. Uz pomoć radijske voditeljice Tamare Loos svi prisutni su imali priliku saznati sve novitete iz svijeta ZIG tehnologije, dok je poznati fitness instruktor Mario Mlinarić odredio nekoliko vježbi koje su trebale i zorno prikazati vrijednost novog Reebokov proizvoda.

Reebok ZIGTech

Njegovi vježbači bili su voditelj Ivo Perkušić, poznati imitator Luka Bulić, putopisac Hrvoje Šalković i jedan o članova žirija Masterchefa Mate Janković. Koliko će Mario biti strog trener pokazalo je već zagrijavanje, a dok su padale prve kapljice znoja, svi prisutni nestrpljivo su očekivali prve vježbe.

Reebok ZIGTech

Reebok ZIGTech

Bilo je tu usitinu svega od trbušnjaka, vožnje ergometra, do udaranja popularne 'kruške' koja mjeri jačinu udarca, do obaranja ruku i na kraju vježbi izdržljivosti koje su sva četvorica kandidata uspješno odradila. Iako se je Hrvoje Šalković u svim ovim izazovima pokazao kao osoba u najboljoj kondiciji i sa najviše snage, pobjedu su zapravo odnijeli svi jer su uz pomoć ZIG tenisica i nove ZIG kolekcije odjeće uspjeli odgovoriti i najvećim Mariovim izazovima.

Reebok ZIGTech

"Mogu reći da sam izrazito zadovoljan što sam uspio uopće izdržati sve ove izazove, ali osjećam se dobro i unatoč umoru mislim da bih mogao odraditi još nekoliko vježbi. ZIG Tech tenisice usitinu su posebne, čovjek se u njima osjeća nekako opuštenije i lakše, a i svaka vježba bila je pravi mali izazov da vidim koje su moje stvarne mogućnosti", rekao je neslužbeni pobjednik ZIG Tech natjecanja Hrvoje Šalković.

Više o ZIGTECH tehnologiji:

ZIGTECH je Reebokov model tenisice sa jedinstvenim potplatom koji upija energiju pritiska pete i šalje tu istu energiju u obliku vala po horizontali tenisice te tako potiče lakšu aktivnost. Ova (moram reći iz osobnog iskustva) vrhunska tenisica je napravljena za sve one ljude koji intenzivno treniraju i žele biti još bolji, brži i efikasniji u treningu, ali isto tako i za rekreativce koji žele svaki svoj trening ili sportsku aktivnost učiniti boljom i zanimljivijom.

ZIGTECH tenisice, ali i nova kolekcija odjeće su konstruirane uz pomoć najnovije tehnologije i rezultat su mnogih istraživanja, a koliko su bili uspješni u svom naumu možda će najbolje posvjedočiti i tvrdnja Reebokovih stručnjaka koji kažu da sa ZIGTECH tenisicama sportaši mogu trenirati i do 20% duže nego ranije jer smanjuju otpor i zamor mišića nogu.

Reebok ZIGTech

Objavljeno 22.09.2011.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!