VELIKA ljetna akcija na fitness rekvizite (do -50%)

Fitness.com.hr izazov: Pogledajte tko može najduže ostati u planku! (video)

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Završen je i Fitness.com.hr izazov br.2!

Nakon 10 dana trajanja Fitness.com.hr izazova imamo pobjednike koji su najdulje ostali u pravilnom izdržaju (planku)! Pobjednici su:

Petar Bruno Basić, u kategoriji muškaraca – s rezultatom 10:15

Danijela Masnjak, u kategoriji djevojaka – s rezultatom 7:42:

Zahvaljujemo se svim sudionicima izazova. Naš žiri nije imao lagan zadatak pregledati nekoliko desetaka primljenih video materijala te odabrati pobjednike koji su zadatak izveli pravilno i u najduljem vremenu. Drago nam je vidjeti koliko je vježbača koji ovu jako tešku vježbu mogu izvesti sa zavidnim rezultatom. Ako ovaj put niste sudjelovali u našem izazovu s plankom, svakako 1. studenoga provjerite koji je novi izazov te se uključite u igru. 

Nagrade

Nagradu dobiva 1 muškarac i 1 žena koji ostanu najduže u pravilnom izdržaju. Dobitnici biraju nagradu po želji u Fitness.com.hr webshopu u iznosu od 300 kuna. Fitness.com.hr webshop dobitnicima šalje odabrane artikle na kućnu adresu, besplatnom dostavom.

Pravila Fitness.com.hr izazova

Kako bismo omogućili što većem broju vježbača da sudjeluju u našim izazovima, odlučili smo produljiti vrijeme trajanja svakog izazova. Ubuduće svakog prvoga u mjesecu očekujte novi izazov, a rok za slanje materijala će biti 15. u mjesecu. Žiri Fitness.com.hr-a će 20. u mjesecu objavljivati pobjednika izazova.

Želja nam je mjesečnim izazovima, nagraditi najbolje vježbače, ali i motivirati druge da krenu vježbati. Vježbanje je stil života koji ima niz prednosti, ne samo za vašu formu i fizički izgled, već i za opće zdravlje, kako fizičko tako i psihičko.

Budite najbolji, a Fitness.com.hr će vas nagraditi!

Objavljeno 28.09.2015.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!