Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Fitness.com.hr izazov: Tko može napraviti najviše naizmjeničnih superman trbušnjaka?

Image

Vrijeme je za Fitness.com.hr izazov br. 12. Ovo je posljednji izazov prije ljeta pa vas pozivamo da pokažete rezultate svojih treninga i priprema za ljeto. Donosimo izazov koji možete odraditi i na plaži.

U lipnju smo nagradili najbolju koja je najduže ostala u L-situ. Srpanj smo rezervirali za atraktivan i zanimljiv zadatak koji zahtijeva snagu cijeloga tijela, a posebno corea, ali i balans, koncentraciju i kontrolu.

Fitness.com.hr izazov br. 12: Tko može napraviti najviše naizmjeničnih superman trbušnjaka?

Zadatak je napraviti što više naizmjeničnih superman trbušnjaka.

Minimalan broj ponavljanja za sudjelovanje u Fitness.com.hr-ovom izazovu jest:

  • 10 naizmjeničnih superman trbušnjaka - za djevojke
  • 20 naizmjeničnih superman trbušnjaka - za muškarce

Kako se pravilno izvodi vježba iz izazova?

Početni položaj je položaj planka (izdržaja) na laktovima. Iz tog položaja od tla se podigne suprotna ruka i noga, potpuno ih se ispruži, a potom se ispod tijela spaja lakat sa suprotnim koljenom te ponovo ispruži i vrati u položaj planka. Isto se ponovi s drugom rukom i nogom.

Prilikom izvođenja vježbe, rukom i nogom kojima se izvodi pokret ne smijete dotaknuti tlo.

Kako bismo bili sigurni u pravilno izvođenje vježbe, kameru postavite bočno te se odjenite tako da se jasno vidi razmak između tijela i tla tijekom izvođenja vježbe.

Pravilno izvođenje zadatka pogledajte na videu:

Pravila izazova

Za sudjelovanje u izazovu morate snimiti video materijal na kojem se vidi izvršenje zadatka.

Na početku videa, stanite pred kameru i recite "Pristajem na Fitness.com.hr izazov!", kako bismo bili sigurni da je video vjerodostojan i snimljen tijekom trajanja našeg izazova.

Video materijali na kojima se ne vidi cijelo vježbačevo tijelo i razmak između tijela/odjeće i tla neće ući u konkurenciju za nagradu.

U borbu za nagradu ulaze samo natjecatelji koji su naizmjenične superman trbušnjake odradili pravilno (pogledajte video u tekstu). Sve video materijale će pregledavati stručni žiri Fitness.com.hr-a.

Rok za slanje video materijala je petak, 15. srpnja 2016.
Imena pobjednika objavljujemo u utorak, 19 srpnja 2016. u 16 sati.

Svoje video materijale ili YouTube linkove s videom šaljite na adresu:[email protected]. Sudjelovati u izazovu mogu sve osobe s prebivalištem na području Republike Hrvatske.

Nagrade

Nagradu dobiva 1 muškarac i 1 žena koji naprave najviše naizmjeničnih superman trbušnjaka. Pravilno izvedenu vježbu pogledajte u videu u tekstu.

Pobjednici biraju nagradu po želji u Fitness.com.hr webshopu u iznosu od 300 kuna. Fitness.com.hr webshop dobitnicima šalje odabrane artikle na kućnu adresu, besplatnom dostavom.

Objavljeno 01.07.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!