Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Fitness.com.hr izazov: Tko može najduže ostati u izdržaju (planku)?

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Pred nama je Fitness.com.hr izazov br.2!

Nakon što smo u prvom izazovu dobili pobjednike s najvećim brojem pravilno odrađenih sklekova, u drugom izazovu tražimo osobu koja može najduže ostati u pravilnom izdržaju (planku).

Našim projektom "Fitness.com.hr izazov" želimo nagraditi najbolje u zadacima koje ćemo postavljati pred vas.

Fitness.com.hr izazov br.2 - Tko može najdulje biti u izdržaju (planku)?

Zadatak je što dulje ostati u poziciji pravilnog izdržaja (planka). Minimum za sudjelovanje u izazovu je 2 minute izdržaja.

Pravila izazova:

Za sudjelovanje u izazovu morate snimiti video materijal na kojem se vidi izvršenje zadatka. Na početku videa, stanite pred kameru recite "Pristajem na Fitness.com.hr izazov!" da bismo bili sigurni da je video vjerodostojan i snimljen tijekom trajanja našeg izazova. Kameru postavite bočno, kako bi se vidjela ispravnost izvođenja izdržaja.

U borbu za nagradu ulaze samo natjecatelji koji su izdržaj odradili pravilno (pogledajte video na dnu članka) u minimalnom trajanju od 2 minute. Sve video materijale će pregledavati stručni žiri Fitness.com.hr-a.

Rok za slanje video materijala je petak 25. rujna 2015. u 13 sati. Imena pobjednika objavljujemo u ponedjeljak, 28. rujna u 12 sati.

Svoje video materijale šaljete na adresu: [email protected]. Sudjelovati u izazovu mogu sve osobe s prebivalištem na području Republike Hrvatske.

Nagrade

Nagradu dobiva 1 muškarac i 1 žena koji ostanu najduže u pravilnom izdržaju. Pravilno izveden izdržaj, pogledajte na videu na dnu članka.

Nagrade su Fitness.com.hr poklon paketi po izboru u iznosu od 300 kuna.

Dobitnici biraju nagradu po želji u Fitness.com.hr webshopu u iznosu od 300 kuna. Fitness.com.hr webshop dobitnicima šalje odabrane artikle na kućnu adresu, besplatnom dostavom.

 

Pravilno izveden izdržaj, pogledajte na videu:

Podsjetimo, U želji da nagradimo i dodatno motiviramo najfit članove naše zajednice osmislili smo projekt "Fitness.com.hr izazov" kojim ćemo dvaput mjesečno nagrađivati pobjednike naših izazova.

Vježbanje je stil života, način odnosa prema sebi, svojem zdravlju i formi i želja nam je da vas što više motiviramo da ustrajete u ovakvom životnom stilu, ili mu se priklonite ako dosad niste!

Objavljeno 15.09.2015.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!