Tjedna akcija: do 30% popusta na sve Bulk Powders proizvode!

Jackie Warner: pripremite se za ljeto!

Image

Želja vam je ovog ljeta obući minijaturni bikini? Jackie Warner fitness trenerica i zvijezda Work Outa ima rješenje za vas. Podijelila je s nama svoju tehniku koja se sastoji od 5 složenih pokreta zglobova koji su osmišljeni da djeluju na nekoliko grupa mišića u svakoj vježbi. Osim što ćete istesati donji dio tijela, trbušne mišiće i ruke ovaj će vam stil treniranja podići i razinu otkucaja srca te potaknuti tijelo na izgaranje masnoća.

Jackie preporučuje bučice 1-2 kg za početnike i bučice 3-5 kg za napredne vježbače i savjetuje da umjesto 30 ponavljanja napredni vježbači izvedu 10-15 izvodeći vježbe za snagu koje je osmislila. Početnici trebaju izvesti 3 seta od 30 ponavljanja da u potpunosti izvedu trening.

Jackie Warner

"Želite li tijelo koje ćete pokazivati u bikiniju morate poraditi na deltoidnim mišićima, a vaš V izgled dat će vam privid tanašnog struka", kaže Jackie. Lijepo je znati da dobro oblikovana ramena čine struk tanjim. Nemojte se brinuti da ćete se previše nabildati, jer kako kaže naša stručnjakinja: "Ne postoji razlog da se brinete oko viška mišića, jednostavno izvedite više ponavljanja koristeći laganije bučice i ne zaboravite da morate osjetiti onaj osjećaj izgaranja. Zapamtite da ne možete promijeniti svoj tip tijela. Ako ste jači ili manji nabacit ćete nešto više mišića, ali zar nije bolje osjetiti istesanu figuru nego salo ispod majice".

  1. Mrtvo dizanje za mišiće noge i stražnjice spojeno s vježbama za prednji deltoidni mišić što će vam dati lijepo oblikovana ramena. Jackie podsjeća da se utezi trebaju spustiti do koljena pri dnu mrtvog dizanja i da se uteg ne podiže iznad ramena.
  2. Plié čučnjevi za vježbanje unutarnje i vanjske strane bedra te za vježbanje guze uz bočno podizanje ruku (za srednji deltoidni mišić).
  3. Čučnjevi s potiskom iznad glave – pazite na držanje dok izvodite čučnjeve: "koljena bi trebala biti preko gležnjeva stoga izbacite guzu, nožni bi se prsti trebali dizati, leđa bi trebala biti u prirodnom položaju i pri vrhu malo izbačena prema vani".
  4. Poznata po svojim trbušnjacima Jackie je uključila core pokret koji se sastoji od primicanja lakta koljenu dok ste na sve četiri (ovaj pokret vježba trbušne mišiće i leđa). Ova se izazovna vježba može izvesti uz pomoć, ili bez, ručnog utega. "Ovo je odličan način da se riješite ljubavnih hvataljki. Morate imati snažna leđa za lijep struk", kaže Jackie.
  5. Klasični yoga položaj «mosta» za jačanje mišića pregibača noge, mišića stražnjice spojen s triceps potiskom za jačanje stražnjeg dijela ruku.

Izvor slike: windycitymediagroup.com

Objavljeno 04.06.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!