Jackie Warner: pripremite se za ljeto!
Lifestyle

Jackie Warner: pripremite se za ljeto!

Želja vam je ovog ljeta obući minijaturni bikini? Jackie Warner fitness trenerica i zvijezda Work Outa ima rješenje za vas. Podijelila je s nama svoju tehniku koja se sastoji od 5 složenih pokreta zglobova koji su osmišljeni da djeluju na nekoliko grupa mišića u svakoj vježbi. Osim što ćete istesati donji dio tijela, trbušne mišiće i ruke ovaj će vam stil treniranja podići i razinu otkucaja srca te potaknuti tijelo na izgaranje masnoća.

Jackie preporučuje bučice 1-2 kg za početnike i bučice 3-5 kg za napredne vježbače i savjetuje da umjesto 30 ponavljanja napredni vježbači izvedu 10-15 izvodeći vježbe za snagu koje je osmislila. Početnici trebaju izvesti 3 seta od 30 ponavljanja da u potpunosti izvedu trening.

Jackie Warner

"Želite li tijelo koje ćete pokazivati u bikiniju morate poraditi na deltoidnim mišićima, a vaš V izgled dat će vam privid tanašnog struka", kaže Jackie. Lijepo je znati da dobro oblikovana ramena čine struk tanjim. Nemojte se brinuti da ćete se previše nabildati, jer kako kaže naša stručnjakinja: "Ne postoji razlog da se brinete oko viška mišića, jednostavno izvedite više ponavljanja koristeći laganije bučice i ne zaboravite da morate osjetiti onaj osjećaj izgaranja. Zapamtite da ne možete promijeniti svoj tip tijela. Ako ste jači ili manji nabacit ćete nešto više mišića, ali zar nije bolje osjetiti istesanu figuru nego salo ispod majice".

 1. Mrtvo dizanje za mišiće noge i stražnjice spojeno s vježbama za prednji deltoidni mišić što će vam dati lijepo oblikovana ramena. Jackie podsjeća da se utezi trebaju spustiti do koljena pri dnu mrtvog dizanja i da se uteg ne podiže iznad ramena.
 2. Plié čučnjevi za vježbanje unutarnje i vanjske strane bedra te za vježbanje guze uz bočno podizanje ruku (za srednji deltoidni mišić).
 3. Čučnjevi s potiskom iznad glave – pazite na držanje dok izvodite čučnjeve: "koljena bi trebala biti preko gležnjeva stoga izbacite guzu, nožni bi se prsti trebali dizati, leđa bi trebala biti u prirodnom položaju i pri vrhu malo izbačena prema vani".
 4. Poznata po svojim trbušnjacima Jackie je uključila core pokret koji se sastoji od primicanja lakta koljenu dok ste na sve četiri (ovaj pokret vježba trbušne mišiće i leđa). Ova se izazovna vježba može izvesti uz pomoć, ili bez, ručnog utega. "Ovo je odličan način da se riješite ljubavnih hvataljki. Morate imati snažna leđa za lijep struk", kaže Jackie.
 5. Klasični yoga položaj «mosta» za jačanje mišića pregibača noge, mišića stražnjice spojen s triceps potiskom za jačanje stražnjeg dijela ruku.

Izvor slike: windycitymediagroup.com

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
 • Marisa Miller o dijeti i ljepoti x 10
  Marisa Miller, model za Victoria Secret, otkrila je male tajne svojeg uspjeha. Negira izgladnjivanje u svrhu održavanja manekenske figure i pojašnjava: "Radije vježbam i ne držim dijetu, nego da moram...
 • Jaime Pressly: najseksipilnije tijelo Hollywooda x 8
  Zanima vas kako zapravo slavni i poznati održavaju figuru? Jedan od najvećih fitness mitova o poznatima kaže da sjajno izgledaju jer imaju sav novac svijeta i mogu si priuštiti osobne trenere i vrhuns...
 • Gwyneth Paltrow o dijeti i detoksikaciji x 6
  Gwyneth Paltrow nedavno je napisala post na svojoj stranici, GOOP, o pokušajima da se riješi postblagdanske kilaže. Izjavila je kako je u prošlosti prolazila kroz Master Cleanse program i, iako je usp...
 • Emma Bunton: moja duga borba s trudničkim kilogramima x 5
  Danas izgleda graciozno i u formi, ali 17 mjeseci nakon rođenja prvog djeteta Emma Bunton je priznala kako je to bio dugačak i težak put. Bivša Spice Girl je na lansiranju Hovis Wholemeal Challenge pr...
Na forumu ima 0 komentara na ovu temu
Forum
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 04.06.2010
Piše:
Ivana Ajduković