Akcija: do 40% popusta na odabrane trake za trčanje

Motivirajte se: 20 najzgodnijih trenera vas potiče na rad svojim fitness filozofijama!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Cure priznajte, ima li bolje motivacije za trening od zgodnog trenera? Predstavljamo vam 20 popularnih trenera zbog kojih bi  mnoge od nas na trening sigurno odlazile s većim žarom. Uživajte u pogledu no ne zaboravite - iza svakog od ovih ljepotana stoje godine iskustva i rad s mnogim klijentima, stoga nemojte samo gledati, već i ponešto naučite i motivirajte se fitness filozofijama koje su odlučili podijeliti s nama.

1. Chris Ryan

Fitness filozofija:  Vjerujem da ljude treba trenirati kao profesionalne sportaše, bez obzira na godine. Radeći tako, svoje klijente učim da razmišljaju o prehrani i treningu umjesto da samo budu na dijeti i vježbaju. Fokusiram se na intervalni trening, funkcionalne složene pokrete te rad kroz sve energetske sisteme za maksimalne rezultate.

2. Noah Neiman

 

Fitness filozofija:  U današnje doba fitness mitova par istina će se uvijek isticati: moramo dobro trenirati, biti konstantno nemilosrdni u svojoj trening etici, jesti kako je priroda namijenila i odmoriti tijelo s dovoljno sna.

3. Jonny Vu

Fitness filozofija: Fitness počinje noć prije. Dobro se naspavajte bez smetnje od strane tehnologije. Ujutro nakon buđenja rehidrirajte svoje tijelo velikom čašom vode. Jedite najbolje što možete i utrošite sat vremena dnevno na vježbanje funkcionalnih pokreta. To su osnove.

4. Torrey Penn

Fitness filozofija: Moja strast je u pomaganju ljudima da postignu fizičke ciljeve koje žele bilo to izgradnja mišićne mase, gubitak masnih naslaga, eliminiranje dosadne ozljede, življenje sretnijeg života ili kombinacija svega toga.

5. Dustin Williams

Fitness filozofija: Treniraj pametnije, ne teže.

6. Ryan Kowalski

Fitness filozofija: Odgovor na pitanje “Kako?” je “Da”! Volja je ključ za otključavanje svakog sna. Ne pružajte sebi otpor. Ne mora vam se dati, ne morate željeti ići, samo morate ostati pozitivni, držati svoj san pred očima, staviti tenisice i krenuti. Vi možete sve!

7. Grant Wilkie

Fitness filozofija: Fitness je način života, svakodnevna i cjelodnevna želja. Želja za promjenom, za napretkom, za davanjem maksimuma od sebe kako bi se postigli fitness ciljevi i kako bismo bili najbolji što možemo.

8. Nate Voronyak

Fitness filozofija: Funkcionalno tijelo je dar i za njegovo se održavanje treba potruditi, ne samo sa stajališta treninga već i sa stajališta prehrane, stresa, spavanja itd. Moj posao je educirati, motivirati i usmjeravati ljude u najboljem smjeru u kojem mogu ići.

9. Tim McComsey

Fitness filozofija: Budite najzdraviji što možete biti u svojoj nutrini, tako ćete kao rezultat dobiti tijelo kakvo želite.

10. Michael Wittig

Fitness filozofija: Trenirajte žestoko u teretani, ali ne zaboravite ostala 24 sata u danu. Nije sve u dobrom izgledu. Cilj je biti zdrav, što uključuje dobru prehranu, puno vode i kvalitetnog odmora. Ja sam za jednostavna rješenja, nije potrebno komplicirati.

11. Chad Demchik

Fitness filozofija: Fitness je ravnoteža između tijela, uma i duha.

12. Chris „Boris“ Marhefka

Fitness filozofija: Ništa nije nemoguće.

13. Corey Taylor

Fitness filozofija: Samo s izazovom dolazi promjena.

14. Gideon Akande

Fitness filozofija: Postavite si ciljeve i radite male, realistične prilagodbe koje će vam pomoći da ih postignete. Postavite još više ciljeva i nemojte se bojati pasti. Čak i ako ne uspijete, ipak ste napravili određeni napor da postignete nešto veliko za sebe te usput napredovali u procesu. Zapamtite da tu nema natjecanja. Ono ste što jeste - sad se fokusirajte na to da budete što bolja verzija sebe.

15. Jeremy Scott

Fitness filozofija: Jedite zdravo, trenirajte žestoko i budite dobri prema ljudima. Moglo bi se reći da je to moja životna filozofija. Moj cilj za sve ljude s kojima dobijem priliku raditi je pomoći im da ostatak svog života učine najboljim mogućim. Nebitno žele li samo izgubiti koji kilogram ili pak izgledati kao Rambo, želim da uživaju u tom procesu i da sve to učine zabavnim načinom života od kojeg nikad neće odustati.

16. Jesse Healy

Fitness filozofija: Želim da svi s kojima dođem u kontakt postanu najbolja moguća verzija sebe u svakom području života, a sve počinje sa zdravljem i fitnessom.

17. Kirk DeWindt

Fitness filozofija: Rim nije sagrađen u jednom danu, tako nije realno ni očekivati da se tijelo promijeni preko noći. Konzistentnost tijekom vremena nadilazi kratkoročnu ambiciju. Budite konzistentni u teretani, uravnoteženi u kuhinji, ali se ne zaboravite putem i malo zabavljati.

18. Lance Shilling

Fitness filozofija: Ako vjerujete, postići ćete. Ja u svakoj prilici podučavam mentalnu sigurnost. Uz to ćete jednostavno mijenjati svoje tijelo.

19. John Inman

Fitness filozofija: Mijenjajte život dan po dan.

20. Johnny Johnson

Fitness filozofija: Učite od drugih i budite inspirirani drugima, ali samomotivacija uvijek mora biti na prvom mjestu.

Objavljeno 10.07.2015.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!