Pogledaj najpopularnije fitness rekvizite za kućni trening

Slimming club - put do vitkosti!

Image

Problem suvišnih kilograma, dijete bez učinaka, teretane koje vam oduzimaju mnogo vremena - stiglo je vrijeme za promjene. Slimming club pruža vam upravo to-promjenu.

Anica Kovač u Slimming ClubuAparati vrhunske kvalitete, te stručno educirano osoblje vode vas kroz program koji je prilagođen vašoj dobnoj skupini, zdravstvenom stanju, stupnju pretilosti i vremenu koji možete odvojiti za treman. Cavite prestige, Power plate, IRF Tripollar Regen, LPG, NARL-ultrazvuk, Oxyfat, Lipotherm i Genion aparati su kojima osoblje Slimming club-a uspješno rješava problem pretilosti kod mnogih žena.

Anica Kovač Martinović i Indira Vladić Mujkić samo su neke od osoba iz javnog života koje redovito posjećuju salon ljepote koji im je vratio vitkost a samim time i novu dozu ljepote. Uz usluge aparata nudimo i mnoge druge usluge kao što su piling tijela, depilacija voskom, egipatska depilacija šećerom, masaža, limfna drenaža, body wrapping ...

U tijeku je realizacija projekta VITKA AKO TO ŽELIŠ! koji je svakoj ženi željnoj promjene nudio mogućnost prijave na natječaj. Sretnica koja je odabrana biti će provedena kroz cjelokupni tretman tijela te će se u narednih 45 dana pokazati rezultat njezine promjene.

Anica Kovač u Slimming Clubu

Ukoliko ste spremni za promjenu u životu kontaktirajte nas i dogovorite besplatne informacije te u razgovoru s našim stručnim terapeutom odaberite tretman koji najbolje odgovara vašim željama i mogućnostima.

Možete nas pronaći na adresama u Zagrebu:

Martićeva 72/1,

Tel. 01/4650-857,

[email protected],

Tratinska 19,

Tel. 01/3016-137,

[email protected]

Sve detaljnije informacije o našoj ponudi možete pogledati na www.slimming-club.hr

USPJEŠNI REZULTATI I ZADOVOLJNE KLIJENTICE NAŠ SU USPJEH!

Objavljeno 02.11.2009.

Fitness.com.hr trgovine i webshop

Sve proizvode za ostvarenje svojih fitness ciljeva potražite u Fitness.com.hr trgovinama u Zagrebu i u Fitness.com.hr webshopu. Najveća ponuda rekvizita, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!