Zobena kaša s chia sjemenkama i voćem

zobena kasa

Nedjelje volim provesti u prirodi, a kad zatopli svaku slobodnu nedjelju pobjegnem negdje iz grada. Posljednjih nekoliko nedjelja sa svojim curama sam provela na Sljemenu.

Naravno, zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano: odlučile smo uvijek penjati se istom stazom, najtežom! I pritom svaki put pokušavamo za koju minutu biti brže nego zadnji put. Plan nam uspijeva, ali realizacija toga plana ovisi o puno faktora. Doručak je svakako jedan od njih. 

Krećemo oko 9 ujutro. Nekih 30 minuta prije toga jedem doručak koji mora biti dovoljno bogat da mi da energije za uspon, a opet - ne pretežak da me zabetonira. 

Zobena kaša je u takvom slučaju, izvrstan izbor. 

Najčešće skuham zobenu kašu, a ponekad, kao ove nedjelje kad mi mlijeko nije bilo jako hladno, samo sam promiješala zobene pahuljice i chia sjemenke u mlijeku, ostavila da malo odstoje i preko stavila voće. Ovako pripremljen doručak, spreman je za jesti u samo par minuta. 

Nakon ovakvog doručka, ni najteža staza za Sljeme ne izgleda strašna i rekord se ruši, bez imalo straha. 

Objavljeno 15.05.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija