Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

E-rejuvenation centar nagrađuje sve fitness.com.hr članove poklon bonovima!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

S obzirom da se bliži Božić i vrijeme darivanja Fitness.com.hr portal u suradnji sa E Rejuvenation centrom daruje sve korisnike sa poklon bonom u vrijednosti od 100 kn. Što vas tamo može očekivati i više o samom E Rejuvenation centru pročitajte u nastavku.

Svi zainteresirani neka nam se jave na [email protected] sa imenom i prezimenom te korisničkim imenom koji koriste ovdje na portalu.

E Rejuvenation program – nova i inovativna vrsta usluge koju u E Rejuvenation centrima nazivaju medicinom duha i tijela

E Rejuvenation centar

Hrvatsko društvo za medicine stresa došlo je do zabrinjavajućeg zaključka kako je u čak 80 posto slučajeva uzročnik bolesti upravo stres. Zanimljivo je i dodati da je Američko liječničko udruženje izračunalo da se iza čak dvije trećine posjeta liječniku opće prakse kao uzrok krije stres. Stručnjaci iz Europske unije kvantificirali su problematiku stresa izračunavši da se godišnje izgubi nekoliko desetaka milijardi eura zbog tog problema.

U E Rejuvenation centrima su još prije 20 godina shvatili posljedice koje će ta epidemija iza sebe ostaviti te su krenuli u istraživanje najboljih načina prevencije ali i liječenje stresa.

E Rejuvenation centar

Odlučite li se na Rejuvenation možete očekivati 90 minuta opuštanja i ugađanja svim osjetilima. Nakon što se udobno smjestite u naslonjač poslužit će vas biljnim čajem za detoksikaciju, a potom će uslijediti tretman meridijana posebnim kineskim batićima te refleksološka masaža stopama, akupresura i masaža ramena, vrata i glave kako bi se otklonile blokade i potaknuo protok energije.

Za to vrijeme vaše lice će zablistati zdravim sjajem i dobiti pomlađeniji izgled uz pomoć tibetanske maske za lice. Nakon ‘taktilnog’ dijela slijedi prirodna relaksacija i energetski tretman umirujućim, svjesnim disanjem i opuštanjem svakog djelića tijela. Otvaranjem očiju osmijeh neće silaziti s lica, a vi ćete uz lagani zdravi ručak ili večeru biti ispunjeni poletom i energijom za sve što vam donosi dan.

E Rejuvenation centar

E Rejuvenation Centar – Novasol nalazi se na Radničkoj cesti 34a, Zagreb.
Više na www.nova-sol.hr ili www.erejuvenation.hr

Nije masaža ali bit ćete masirani, nije škola ali ćete učiti, nije klinika ali bit ćete zdraviji, nije trening ali bit ćete snažniji, nije radionica ali bit ćete kreativniji, nije kozmetički tretman ali bit ćete pomlađeniji, nije meditacija ali bit ćete mirniji, nije spavanje ali bit ćete puni energije. Zaintrigirani?!

Još jednom, svi zainteresirani neka nam se jave na [email protected] sa imenom i prezimenom te korisničkim imenom koji koriste ovdje na portalu.

Objavljeno 18.12.2009.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!