VELIKA ljetna akcija na fitness rekvizite (do -50%)

Želite vježbati kod kuće? Evo koji su vam rekviziti potrebni!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

U posljednjih nekoliko godina jako velik broj ljudi počeo je vježbati kod kuće. Neki imaju sreću da u vlastitom domu mogu napraviti pravi malo gym, dok drugi imaju tek 2-3 kvadrata prostora na kojima mogu odraditi trening.

Kako je puno češći scenarij ovaj u kojem se trening radi u dijelu dnevnoga boravka ili hodnika, kod odabira rekvizita koje ćete kupiti za kućni trening morate se držati jednog važnog kriterija – rekviziti moraju zauzimati što manje prostora kako biste ih i nakon treninga mogli lako spremiti.

podloga

U nastavku vam donosimo rekvizite koji su prostorno nezahtjevni, a i cjenovno prihvatljivi te kojima možete odraditi velik raspon vježbi kojima ćete ojačati cijelo tijelo:

1. Podloga za vježbanje

Prije svega, budući da ćete neke vježbe, ali i istezanje zacijelo izvoditi na podu, važno je imati dobru i kvalitetnu podlogu za vježbanje. Odaberite podlogu koju je lako čistiti, ali i koja dobro prianja na pod, ne kliže se i pruža vam i zaštitu od ozljede i daje toplinsku izolaciju.

2. Bučice

Za kakav god trening kod kuće se odlučite bučice će vam sigurno trebati. Već sa samo nekoliko parova bučica različitih težina možete pokriti jako velik raspon vježbi, od vježbi za noge, ruke, leđa, prsa, ramena do vježbi za jačanje corea i trbuha.

3. Elastične trake

Elastične trake su dostupne u različitim stupnjevima otpora. Kako biste imali prostora i za napredak, ali i za izvedbu velikog broja vježbi, savjetujemo da uzmete nekoliko traka različitog otpora. One su jako ekonomične, lako ih možete zamotati i spremiti, ali i ponijeti sa sobom ako planirate trening odraditi negdje van svoga doma.

Izdvojeni proizvodi iz webshopa

Booty band

Booty band je čvrsta i izdržljiva elastična traka koja služi za jačanje nogu i gluteusa (stražnjice)...

  • 7,99 €
  • 5,99 €
Booty Band set (3 kom)

Booty Band set za oblikovanje bokova i stražnjice sadrži tri elastične trake sa tri razine otpora. S...

  • 17,99 €

4. Utezi za zglobove

Izolacijske vježbe za noge i gluteus mnogim su pripadnicama nježnijeg spola prioritet, a sa samo jednim parom utega za zglobove na raspolaganju ćete imati ogroman broj vježbi za ovaj dio tijela.

5. Booty bands

Ako za neki rekvizit možemo reći da je pravi hit među rekvizitima, onda je to bez sumnje booty band. Glute bridge i hip thrust su vježbe koje treba raditi i za jačanje mišića gluteusa, ali i za jačanje corea i poboljšanje posture, a za idealnu izvedbu potreban vam je samo jedan booty band.

6. Foam roller

Foam roller je primarno rekvizit koji se koristi za zagrijavanje, ali i istezanje, no postoji i niz vježbi koje možete odraditi s foam rollerom. Ovaj rekvizit će svakako vašem treningu dati raznolikost, ali i dinamičnost. Osim za trening, ovaj rekvizit će vam pomoći i u samomasaži pa ga mogu koristiti članovi vaše obitelji koji ne vježbaju.

rekviziti

7. Šipka za zgibove

Šipka za zgibove je, kako joj ime kaže, rekvizit koji služi izvedbi zgibova. No, osim toga, ona može biti izvrsna za niz drugih vježbi, ali i za vezanje elastičnih traka čime i drugim rekvizitima dajete još veći raspon vježbi.

8. Suspenzijske trake

Sa suspenzijskim trakama moguće je odraditi vježbe cijeloga tijela, uz jačanje mišića corea i stabilnosti. Iako  je ovo rekvizit koji je cjenovno nešto u višem razredu od ostalih navedenih rekvizita, raspon vježbi koje možete odraditi na njemu toliko je velik da uz kupnju ovog komada opreme ne trebate niti jedan drugi rekvizit.

Bez obzira hoćete li vježbati s online trenerom, uz neku mobilnu aplikaciju ili ćete sami smišljati treninge, rekviziti koje smo vam predložili će doprinijeti raznolikosti, intenzivnosti i učinkovitosti vašeg treninga.

Rekvizite navedene u članku možete kupiti u Fitness.com.hr Webshopu ili Fitness.com.hr trgovini (Horvaćanska cesta 178, Zagreb).

Objavljeno 12.11.2020.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!