Vježbaj kod kuće - pogledaj fitness opremu za kućni trening!

Kreativno: Trening s podmetačima za čaše (video)

Image

Podmetače za čaše sigurno svi imate kod kuće, a koristite ih samo dekorativno. Video koji slijedi sastoji se od nekoliko vježbi za cijelo tijelo koje možete izvoditi s...pogodili ste, podmetačima za čaše.

Trening s podmetačima za čaše pogledajte na videu:

Velik broj vježbi bazira se na očvršćivanju corea, ali ima i vježbi za ruke i noge. Bitna stvar u izvođenju tih vježbi je pravilna pozicija tijela.

Često da si olakšate izvedbu, propast ćete u leđima ili nećete izvoditi puni pokret, što nije dobro. Radije uzmite pauzu, radite manje ponavljanja i koncentrirajte se na što ravnija leđa, tj. čitavu poziciju tijela.

petar bruno basic

Video je napravljen kao vodič kroz moje vježbe s podmetačima, nema nikakav redoslijed izvođenja niti broj ponavljanja, ali preporučujem ako ste neki rekreativac da ne pretjerujete i da probate napraviti dnevno 5-6 vježbi po 20 tak ponavljanja, s pauzom iza svake vježbe.

Isto tako probajte svaku vježbu odraditi u nekom tempu, sami si ga odredite ili pustite neku pjesmu pa pratite ritam. To vam kažem jer znam po sebi da mi je nekad teško i dosadno, a kad imam glazbu kao stimulans za tempo lakše ga pratim i lakše radim.

Objavljeno 04.11.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!