Zima je pred vratima – s kojom se vrstom treninga vratiti u formu?

Image

Iako se još tu i tamo zna zalomiti pokoji sunčani dan, temperature polako padaju, a oblačno i kišno vrijeme polagano nas uvode u prave zimske dane, idealne za povratak u teretane i fitness dvorane te novi početak treniranja. Ako ste se prepoznali u prethodnoj rečenici i odlučili se ponovno aktivirati, ili se tek spremate započeti svoju fitness avanturu, donosimo vam prijedlog vrsta treninga koji ćete lako uklopiti u svoju svakodnevicu.

Military Drill

Ako vas je oduvijek privlačio trening s raznim rekvizitima, Military Drill program nešto je što morate probati. Treninzi se baziraju na visokointenzivnim kružnim treninzima namijenjenima svima, a sadrže elemente body weight treninga, tabata protokola, treninga na spravama i s rekvizitima (girje, bučice, sandbag, bugarske vreće, TRX).

Anatomska centrala

Body Toning

Ako u svoje programe želite ubaciti kardio vježbe, kao i statičke vježbe za jačanje i tonizaciju muskulature cijelog tijela, Body Toning program će, uz stretching kao oblik relaksacije i hlađenja na kraju treninga, učvrstiti tijelo, povećati tonus mišića, izdržljivost i snagu cijelog tijela. Body toning program je namijenjen za žensku populaciju.

Cardio Pilates

Tražite nešto zabavnije – zašto ne isprobati trening na trampolinu? Cardio Pilates kombinacija je kardija, koji se izvodi na trampolinu, i body pilatesa koji uključuje višezglobne pokrete i potiče aktivaciju više mišićnih skupina odjednom. Vježbe na trampolinu utječu na poboljšanje kardio respiratornog sustava, a ujedno ne opterećuju zglobne strukture, te je tako program pogodan i za rehabilitaciju uz mogućnost prilagodbe vježbi individualnim potrebama vježbača.

Total Body Workout

Trening izjednačavate s dobrom rundom znojenja i aktiviranja svih mišića tijela? Svakako dajte šansu Total Body Workoutu, visokointenzivnom programu vježbanja koji utječe na razvoj svih motoričkih sposobnosti, a koji je kombinacija kardio treninga, treninga s vlastitim opterećenjem uz elemente gimnastike i atletike te koji sve navedeno objedinjuje u funkcionalne treninge.

Zumba

Trening i ples itekako idu zajedno! Jedan od najpopularnijih fitness programa na svijetu koji utječe na poboljšanje kardiorespiratornog sustava uključuje treninge u kojima se pokreti i vježbe izvode u intervalnom načinu rada, uz izmjene bržih i sporijih ritmova uz pratnju glazbe.

Anatomska centrala

Pro Ski Up

Da možete, skijanja se ne biste odrekli ni u ljetnim mjesecima? Ovaj je program pun pogodak za vas! Punog naziva Professional skiing upgrade ovaj program predstavlja trening na pro ski simulatoru koji uz poboljšanje skijaške tehnike utječe i na unapređenje aerobnog kapaciteta i razvoj i oblikovanje specifičnih regija tijela koje se koriste u skijanju, uz mogućnost uključivanja i vježbi za gornji dio tijela u naprednijem stupnju vježbanja. Program je pogodan i za rekreativce, ali i za dugogodišnje skijaše željne održavanja forme van službene sezone skijanja.

Pronašli ste se u kojem od ovih programa, ili čak u nekoliko njih? Dobra je stvar što ćete ih sve naći na jednom mjestu – na adresi Zagrebačka cesta 143a, u Anatomskoj centrali smještenoj u zapadnom dijelu grada Zagreba.

Smješten u podrumskom dijelu zgrade cijeli prostor Anatomske centrale prostire se na 750 kvadratnih metara, od kojih najvećim dijelom dominira klasična teretana potpuno opremljena svim spravama za trening snage, brojnim kardio spravama kao i mnoštvom popratnih rekvizita koji omogućavaju prilagodbu treninga svim potrebama pojedinaca. Osim teretane, Anatomska centrala ima i veliku dvoranu od 200 metara kvadratnih za funkcionalni trening u kojoj se nalaze kavezi, popularno zvani rackovi, kao i girje, šipke, boksačke vreće i drugi rekviziti potrebni za provedbu kvalitetnog treninga. Uz to dvije manje dvorane veličine 70 metara kvadratnih dostupne su za provedbu grupnih i individualnih treninga, tako da vjerujemo da ćete sigurno pronaći nešto po vašem ukusu.

Treneri Anatomske centrale nude mogućnost individualnog rada s trenerom, a fitness grupni programi u ponudi Anatomske centrale koncipirani su u skladu sa suvremenim metodama rada uz redovito unapređivanje postojećih programa. Programi su prilagođeni početnicima, rekreativcima i sportašima, neovisno o spolu i dobi vježbača.

Radno vrijeme Anatomske centrale prilagođeno je svim vrstama vježbača – neovisno o tome jeste li više ranoranioc i dan volite započeti treningom, ili ipak preferirate treninge za kraj dana, Anatomska centrala otvorena je radnim danima od 06:00 do 22:30, subotom od 09:00 do 21:00, a nedjeljom od 17:00 do 21:00.

Uz zgradu u kojoj je smještena Anatomska centrala nalazi se velik besplatni parking, tako da neće gubiti vrijeme na traženje parkirnog mjesta. Korisnici Multisport kartice istu mogu koristiti i za teretanu i za grupne treninge. Članovi teretane mogu iskoristiti i suradnju Anatomske centrale s Under Armourom, jednim od najpoznatijih brandova u svijetu fitnessa, i ostvariti popuste na pojedine artikle iz ponude navedenog branda.

Anatomska centrala

Educirani treneri Anatomske centrale te suradnici i vrhunski stručnjaci za svoja područja, poput poznatog trenera zumbe Nenada Ćerepinka, pomoći će vam u svladavanju raznih tehnika vježbanja koje su prilagođene vašim ciljevima i mogućnostima te vas voditi kroz svaki trening, neovisno o programu koji odaberete, motivirati vas i poticati da svakim treningom napredujete sve više i postupno ostvarite cilj koji ste si zadali. Cilj je trenerskog tima, koji odlikuje ljubaznost i spremnost na pomoć sa svim pitanjima, osigurati članovima sve uvjete kako biste postigli najbolje rezultate u svakom treningu.

Web: http://www.anatomska-centrala.com/

Facebook: https://www.facebook.com/anatomskacentrala.ac

Instagram: https://www.instagram.com/anatomska_centrala/

Mail: [email protected]

Kontakt broj: 099 875 1882

Objavljeno 24.11.2021.

Fitness.com.hr trgovine i webshop

Sve proizvode za ostvarenje svojih fitness ciljeva potražite u Fitness.com.hr trgovinama u Zagrebu i u Fitness.com.hr webshopu. Najveća ponuda rekvizita, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!