VELIKA ljetna akcija na fitness rekvizite (do -50%)

"Train Together. Gain Together." - 4 atraktivne bodyweight vježbe za trening s partnerom

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Bodyweight vježbe su iznimno popularne iz više razloga. Za njihovu izvedbu nisu potrebni nikakvi rekviziti osim vašeg tijela koje "radi" kao rekvizit. Osim toga, ako bodyweight vježbe radite s partnerom, onda ćete se svakako i zabaviti i odraditi super trening. 

Donosimo 4 bodyweight vježbe koje možete odraditi kao samostalan trening, primjerice u kružnom obliku rada, ako svaku bježbu radite po 60 sekundi, a napravite 8-10 krugova. Inače, ove vježbe možete odraditi i na kraju klasičnog treninga, kao "finisher" kojim ćete iscrpiti i posljednje atome snage, ali i zabaviti se. 

reebok

Čučanj sa sklekom u "tačkama"

Jedan partner zauzme poziciju planka s opruženim rukama. Drugi stane između njegovih stopala i uhvati ih za nožne zglobove i podigne se u potpuno uspravnu poziciju. Iz te pozicije, partner koji je u planku radi sklek, a partner koji stoji uspravno radi čučanj pazeći pritom da su leđa tijekom izvedbe pokreta budu ravna i u neutralnoj poziciji. Nakon odrađenog određenog broja ponavljanja, partneri mijenjaju pozicije i ponavljaju vježbu.

Plank s pljeskom

plank

Oba partnera stoje u položaju planka na opruženim rukama, okrenuti jedan prema drugome. Iz tog položaja, partneri istovremeno podižu suprotne ruke od tla i dodiruju dlan partnerove suprotne ruke. Ruke se podižu naizmjence.

Preskoci preko partnera u plank

Jedan partner stoji u položaju planka na podlakticama, a drugi sunožno bočno preskače preko njega. Vježba se izvodi u trajanju od 30 sekundi nakon čega se zamjenjuju pozicije.

Jednonožni čučanj s partnerom 

reebok

Stanite jedno prema drugome i dlanom jedne ruke uhvatite dlan iste ruke vašeg partnera. Nogu na kojoj se nećete spuštati u čučanj, ispružite ispred sebe i odignite od poda.

Držeći balans, krenite se spuštati u čučanj na drugoj nozi. Spustite se toliko da kuk dođe minimalno do ravnine koljena, a natkoljenica bude paralelna s ravninom tla. Iz najdonje pozicije se vratite u početnu poziciju u kojoj je noga kojom radite čučanj potpuno opružena. Ponovite pokret na suprotnoj nozi i tako radite naizmjence.

reebok sprint tr

Zajedno ste snažniji. Trening s prijateljima može povećati motivaciju za 100%, a za sve ostalo tu je Reebok oprema za trening. Odaberite nove tenisice Sprint TR za višenamjenski trening i odjeću koja izgleda odlično. Reebok kolekciju pronađite u INTERSPORTU!

Želimo vas potaknuti da postanete snažniji, zajedno! Kupi nove Sprint TR s prijateljem i oboje ostvarite 20% popusta! Dođite zajedno u odabrane prodavaonice Intersport ili ostvarite popust kupnjom na web shopu koristeći kod REEBOK-SPRINT koji vrijedi ukoliko se u tvojoj košarici nalaze 2 para novih Reebok Sprint TR tenisica! Javi prijatelju i požurite jer akcija vrijedi do 20.03.!

Foto: Jaka Ažman, Lea Kovačić

Model: Rebeka Fink

Objavljeno 05.03.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!