VELIKA ljetna akcija na fitness rekvizite (do -50%)

Kinesis Personal – 200 vježbi na 1m2

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Kinesis personal je Technogymov revolucionaran i moderno dizajniran proizvod, predviđen za jednostavno i funkcionalno vježbanje. Vježbanje na Kinesis Personalu je ugodno, efikasnije i omogućuje uspostavljanje balansa između duha i tijela.

Kinesis

Funkcionalnost se ogleda u tome što osigurava potpunu slobodu pokreta. Uz to, moguće je izvesti baš svaki pokret i na njemu mogu vježbati svi bez obzira na stupanj tjelesne pripremljenosti – rekreativno aktivni, osobe u periodu rehabilitacije te vrhunski sportaši.

Vraćanje korijenima ljudskih pokreta

Kinesis Personal je vrhunski dizajnirana sprava za vježbanje koja vas vraća korijenima ljudskih pokreta, oslobađajući vas da otkrijete četiri osnovne fizičke sposobnosti - izdržljivost, ravnotežu, snagu i fleksibilnost.

Kinesis

Vježbanje na Kinesis Personalu angažira cjelokupnu muskulaturu tijela te malim brojem ponavljanja dolazi se do zavidne izdržljivosti, ravnoteže, snage i fleksibilnosti. Pokreti se izvode kontrolirano i precizno, uz stalnu povezanost uma i tijela. Kinesis razvija: snagu, gipkost, izdržljivost, koordinaciju, vitku figuru i držanje tijela, uravnotežen i prilagođen ritam disanja.

Višenamjenska sprava

Koristeći tri različita hvata, u alpha, beta i gama poziciji, moguće je izvesti više od 200 različitih vježbi bez dodatnih prilagodbi na samoj spravi za vježbanje. Pojedinačne grupe mišića (prsa, leđa, trbuh, noge) vježbaju se standardnim pokretima gdje se istovremeno kombinacijom pokreta aktivira cijeli kinetički lanac. Otpor sprave pri vježbanju reguliran je sofisticiranim, tehnološkim i patentiranim inovacijama gdje revolucionarni sistem doziranja sila postupno povećava otpor - tiho, neprimjetno i u potpunoj sigurnosti. Glatko ispolirane ruke Kinesisa od aluminijske legure koje podržavaju užad, proizvod su Tehnogymovih tehnoloških dostignuća. Svaka ruka ima tri rotirajuća sistema, koji se još zovu pivoti, kroz koje užad klizi prilikom povlačenja. Pivoti nisu samo privlačni estetski detalj, već i apsorbiraju zvuk povlačenja užadi.

Kinesis

Udobne drške glatkih linija su magnetske i mogu se pričvrstiti za pivote kada se ne koriste. Sistem povlačenja užadi kroz pivote osigurava glatke pokrete u svim smjerovima. Opterećenje se može dozirati namještanjem željene razine od 0 do 20.

Prvi Kinesis studio – Linea Alba

Od sada vježbanje na Kinesis Personalu dostupno vam je u novootvorenom Kinesis studiu Linea Alba na zagrebačkoj Trešnjevci, Trakošćanska 17a. U ponudi studia su vam individualni treninzi na Kinesis Personalu. Prilikom vježbanja u studiju cijeli trening je u pratnji trenera što garantira sigurnost pri vježbanju i maksimalnu iskoristivog svakog trenutka vježbanja. Više o ponudi studia možete vidjeti ovdje.

Objavljeno 19.05.2009.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!